Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN KAMU-SEN’İ ZİYARET ETTİ

FATİH METİN KAMU-SEN’İ ZİYARET ETTİ
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Kamu-Sen Bolu Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Erhan Bayram ve sendika üyeleri tarafından karşılanan Metin, seçildiği takdirde Bolu Belediyesi ve ilimizde faaliyet gösteren sendikalar arasında sıkı bir diyalog kuracaklarını söyledi.

Kamu-Sen’de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Fatih Metin, sendikaların ülkemizin demokratik gelişiminde önemli katkılar yaptığını belirtti. Seçildiği takdirde sendikalarla sıkı bir diyalog kuracaklarını da ifade eden Metin, “Kıymetli başkanımız nezdinde Kamu-Sen çatısı altındaki tüm sendikalarımıza saygılarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sendikalar da siyasi partiler gibi toplumun en teşkilatlanmış en güçlü yapıları arasındadır. Özellikle çalışanlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi, toplumsal duyarlılık gerektiren sosyal sorunların çözümü konusunda emek sarf eden yapılar. Hizmetlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde sendikalarımızla birlikte çok daha sıkı bir diyalog kuracağız. Sendikalarımızla birlikte Bolu’muzun sorunlarını masaya yatıracağız. Daha katılımcı daha yenilikçi çözümler konusunda beraber çalışacağız” dedi.

Kamu-Sen Şube Başkanı Erhan Bayram da ziyaretleri için Fatih Metin’e ve AK Parti heyetine teşekkür etti. Bayram, seçim sürecinde Metin’e başarılar diledi.