Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

O OYUNCUYLA DA YOLLAR AYRILDI

O OYUNCUYLA DA YOLLAR AYRILDI

Antalya Belek’te kamp yapacak olan Boluspor’da başkan Necip Çarıkcı Uğur Akdemir ve Franck Etoundi ile yolların ayrıldığını belirtti. Çarıkcı yaptığı açıklamada Billal Sebaihi ile de yolların ayrıldığını açıkladı.

Takıma bir sağ bek, bir santrafor bir 10 numara birde sol bek transfer etmek istediklerini belirten Çarıkcı, Radyosporda Salim Manav'a açıklamalarda bulundu.

Çarıkcı ayrıca Nazilli Belediye’de oynayan Yasin Dülger’in geri dönebileceğini 2 yarıda Boluspor’da forma giyebileceğini belirtti.

“10 numara arıyoruz”

Çarıkcı “Devre arasında iyi hazırlanıp 2. yarıya ilk yarıda olduğu gibi iyi başlamak istiyoruz. 4 transfer yapacağız. 4 mevkiiyi belirledik. Golcü alacağız, 10 numara arıyoruz. Bir sağ bek birde sol bek düşünüyoruz. Mali yapımızı bozmadan transfer yapmak istiyoruz.  Hocamızla sorunları tespit ettik. Kendisi ile devam ediyoruz. Geçmişi bırakıp 2. yarıda daha iyi hata yapmayan bir Boluspor izlettirmek istiyoruz. Nazilli'de oynayan Yasin Dülger bizim futbolcumuz. Kulübü ile sorunları var. Geri dönebilir. 2. yarıda ondan faydalanmak istiyoruz” dedi.

“Kendisine bunu ilettik”

Billal Sebaihi ile yolların ayrılacağını belirten başkan Çarıkcı “Kendisine bunu ilettik” dedi.

“Umut Meraş’ın transferinde yüzde 20 pay sahibiyiz”

Türkiye’de Emre Kılınç ve Cengiz Umut Meraş ile gurur duyduklarını belirten Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkcı “Cengiz Umut Meraş’ın transferinde yüzde 20 pay sahibiyiz. Emre Kılınç’ın transferinden pay sahibi değiliz. Emre ile görüştük ona gelen resmi bir teklif yok. Alt yapımızdan yetişen futbolcu. Boluspor onlar gibi oyuncuları çıkartmaya devam edecektir” dedi.