Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“Tespit edilmemesi imkansız”

“Tespit edilmemesi imkansız”
Mahmut Alan, evinin önünde kendisine yapılan saldırının üzerinden günler geçmesine rağmen saldırganlarla ilgili Bolu Emniyet Müdürlüğünden herhangi bir açıklama yapılmadığını ifade ederek, “Emniyetimize bilgi için başvurdum. Hala bulamadık, çalışıyoruz dediler. Belki de tespit ettiler bana söylenmiyor. Çünkü bu kadar görüntü olup tespit edilmemesi imkansız.” diye konuştu.

Mahmut Alan, kendisine 14 Aralık 2018 tarihinde evinin önünde bir saldırı yapıldığını hatırlatarak, saldırganlar ile ilgili bir gelişme olmadığını söyledi. Alan konuyla ilgili olarak, “Polisimizin elinde, bana evimin önünde saldıran alçakların saldırıya başlama ve kaçış anı görüntüleri ile kullandıkları beyaz araç görüntüleri mevcut. Emniyetimize bilgi için başvurdum. Hala bulamadık, çalışıyoruz dediler. Belki de tespit ettiler bana söylenmiyor. Çünkü bu kadar görüntü olup tespit edilmemesi imkansız.” dedi.

“BANA ATILAN YUMRUKLAR BOLU HALKINA ATILMIŞTIR”

Bu olayın basit bir olay olmadığını belirten Alan, “Bu basit bir olay değildir. Benim şahsi en ufak bir düşmanım yok. Vatan ve Bolu noktasında birçok şer odakları ile düşmanlığım olmuştur. Bolu'da istediği gibi at koşturmak isteyen ve devamında Bolu halkını kazıklayan iş adamları, Bolu'ya hizmet edeceğiz deyip ihanet eden siyasetçiler ve Bolumuzda birçok kez PKK paylaşımı yapan hainler ile düşmanlığım olduğu doğrudur. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Ben az önce belirttiğim özellikte olan karaktersiz ve namussuz insanları onlara fiziki zarar vermeden demokratik yollarla Halkımıza duyuruyorum. Devletimin önüne geçmiyorum. Ama bakın bu adi pislik tayfası saldırıyor. Beş kişiler, biber gazı sıkıyorlar ve aynı anda kamera kaydı alıyorlar. Bunun adı nedir soruyorum. Bu alçak ve çirkin saldırı Bolu'nun namusudur. Bana atılan yumruklar Bolu halkına atılmıştır. Daha önce de Bolu'da buna benzer olaylar yaşandı lakin o gariplerimin sesi fazla duyulmadı. Bolu'da 200 kişi bu olaylara tepki gösteriyor. Maalesef diğer Bolulu vatandaşlarımız bana ne diyor. Bizim derdimiz Vatan toprağı. Eğer bugün bana ne dersek yarın bir gün bu karaktersiz pislikler çocuklarımıza bulaşacak. Benim kimseden bir beklentim ve talebim yok. Allah rızasını kazanmak ve Bolumuza katkıda bulunmak için yola çıktım. Siyasi makam da iken de koştum istifa edince de koştum ve koşmaya devam ediyorum. Her hangi bir beklentim yok. Ben Bolumu seviyorum o bana yeter. Bu menfur saldırı aydınlatılmalı ki kimse zan altında kalmasın. Polisimiz gereğini yapacak ve suçluları adalet önüne çıkaracaktır" şeklinde konuştu.