Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN BELEDİYE ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

FATİH METİN BELEDİYE ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.

Fatih Metin, personellerle yaptığı görüşmede, halkın beklentilerini önemsediğini belirterek, “Bolu halkı bizlerden ne bekliyor? Eksik yanlarımız neler bunları oturup hep beraber değerlendirecek ve en iyi hizmeti en hızlı şekilde halkımıza sunacağız. Başkanından işçisine herkesin tek derdi ‘hizmet aşkı’ olacak.” dedi.  Metin ayrıca, son günlerde belediye çalışanları arasında kasıtlı dillendirilmeye çalışılan işten çıkarma dedikoduları için de “Benim gizli ajandam yoktur” sözleriyle cevap verdi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Müdürlük çalışmaları hakkında bilgiler alan AK Parti adayı Fatih Metin, ardından personellerle görüştü.

Metin, Destek Hizmetleri personeline hitaben yaptığı konuşmada tüm belediye personellerine önemli mesajlar verdi.

Bolu Belediyesi’nin 14 yılda önemli işlere imza attığını belirten Fatih Metin, “Ben şimdiye kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan ve emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Destek Hizmetleri Müdürlüğü belediyemizin önemli bir müdürlüğü. Vatandaşımıza hizmette her türlü altyapıyı oluşturuyor. O nedenle sizlere şahsım ve halkımız adına teşekkür ediyorum. İnşallah beraberce hayırlı hizmetler yapmak nasip olur” dedi.

“HERKESİN TEK DERDİ ‘HİZMET AŞKI’ OLACAK”

Toplumun nabzını tuttuğunu kaydeden Fatih Metin, “Toplumun her kesimi ile temas halindeyim. Yeni dönemi halkımızın beklentilerine göre bütün çalışmalarımızla birlikte planlayacağız.  Bolu halkı bizlerden ne bekliyor? Eksik yanlarımız neler bunları oturup hep beraber değerlendirecek ve en iyi hizmeti en hızlı şekilde halkımıza sunacağız. Başkanından işçisine herkesin tek derdi ‘hizmet aşkı’ olacak.” diye konuştu.

“BENİM GİZLİ AJANDAM YOKTUR”

Son günlerde belediye çalışanları arasında kasıtlı olarak dillendirilmeye çalışılan bir konuya da açıklık getiren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, “İşte birileri birilerini karalamak için bir takım iftiralar atıyorlar. Benim de bazı iddialar kulağıma geldi. İşte Fatih Metin şunu çıkartacak, şunu alacak gibi. Bunlara hiçbir belediye personelimiz inanmasın.  Benim ağzımdan çıkan neyse o dur. Ben burada ne konuştuysam dışarıda da aynı şeyi konuşurum. Benim gizli ajandam da yoktur.  Benim tek bir kırmızı çizgim var o da Bolu’ya hizmet. Bolu’ya hizmette kusuru olmayan hiç kimse ile bir derdim olamaz” dedi.