Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

‘KARİYER GÜNLERİ’NDE SERDAR YILDIZ KONUŞTU

‘KARİYER GÜNLERİ’NDE SERDAR YILDIZ KONUŞTU
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Kariyer Günleri kapsamında konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Bolu’nun genç iş adamlarından Serdar Yıldız katıldı.

BAİBÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Narven Genel Müdürü Serdar Yıldız katıldı. Konferansa, öğretim üyeleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Konferansta ilk konuşmayı BAİBÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Ömer Özyurt yaptı. Özyurt konuşmasında öğrencilerin hem hoş vakit geçirmesi hem de meslek hayatına atılmadan önce bilgi edinmeleri sebebiyle ‘Kariyer Günleri’ni düzenlediklerini belirterek; “İkincisini düzenlediğimiz Kariyer Günleri’nde siz değerli öğrencilerimize, hem derslerinizden harici olarak hoş bir vakit geçiresiniz hem de eğitim süreci ve meslek hayatınızda kendinize birtakım ipuçları bulasınız diye bu etkinlikleri yapıyoruz. Umarım, niyetimize uygun bir etkinlik olur. Kariyer Günleri kapsamında bize istek ve görüşlerinizi iletirseniz, biz de ona göre etkinliklere yön veririz” ifadelerini kullandı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Narven Genel Müdürü Serdar Yıldız, öğrencilerle iş hayatındaki deneyimlerini paylaştı. Yıldız, kişinin öncelikle kendisine saygı duyması gerektiğini vurgulayarak, “‘Kariyer Günleri’ adı altında düzenlenen programlar gerçekten çok önemli. Çünkü okul bittiği zaman, ‘hayat nasıl olacak’ ile ilgili ön bilgi olması çok önemli.

Kariyer konusunda benim ilerlediğim yol ve şahsi fikrim; nasıl ilerlediğinizden ziyade, en önemlisi; sizler kendinizsiniz. Kendimize saygı duymak, kendimizi geliştirmek ve güvenmek gerekiyor” dedi.