Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖĞRENCİLER TWEETLE EVE DAVET ETTİ

ÖĞRENCİLER TWEETLE EVE DAVET ETTİ
Twitter üzerinden AK Parti’nin genç adayını evlerine davet eden öğrencilere Fatih Metin “Çayı koydunuz mu? Geliyoruz İnşallah” diyerek cevap verdi. Öğrencileri ziyaret eden Fatih Metin, Büşra ve Eda isimli öğrencilerle bol bol sohbet etti.


Üniversite öğrencilerinin evine yaptığı ziyaretin özellikle sosyal medyada çok konuşulmasının ardından, Fatih Metin’e öğrencilerden davetler geliyor. Gençlerin sorunlarına ve isteklerine kayıtsız kalmayan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin gerek sosyal medya üzerinden gerekse yüz yüze görüşerek, gençlerle olan iletişim köprüsünü her zaman açık tutuyor.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’in geçtiğimiz günlerde öğrenci evine konuk olması ve BAİBÜ’lü öğrencilerle menemen yemesi Bolu’da öğrenim gören üniversite öğrencileri arasında gündem oldu. Birçok öğrenci Fatih Metin’in sosyal medya hesaplarına ileti yazarak, kendi evlerine de misafir olmasını istedi. Kendisini Twitter mesajı ile evlerine davet eden Büşra ve Eda isimli üniversite öğrencisine yine Twitter üzerinden cevap veren Fatih Metin “Çayı koydunuz mu? Geliyoruz İnşallah” şeklinde cevap verdi. AK Parti’nin genç adayı attığı tweetin ardından üniversite öğrencilerinin adres bilgilerini alarak evlerine gitti.

Öğrenci evinde Büşra ve Eda isimli öğrencilerle bol bol sohbet eden Fatih Metin, üniversite öğrencilerinin yaşadığı sorunları gelecek dönemde en aza indireceklerini belirterek, Bolu’da üniversite eğitimi görmenin ayrıcalıklı bir durum olacağını söyledi. Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette Fatih Metin’e öğrenciler çay ve çiğ köfte ikram etti. Gençlerle sohbet etmekten büyük keyif aldığını ifade eden Metin, öğrencilerle öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.