Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAÇ TRANSFER YAPILACAK?

KAÇ TRANSFER YAPILACAK?
Spor Toto 1.ligin ilk devresini 28 puanla 7’inci sırada tamamlayan Boluspor, devre arası kampına ve takıma yapacağı takviyelere konsantre oldu.

2018-2019 futbol sezonuna fırtına gibi başlayan ancak son haftalarda aldığı sonuçlarla ilk 6 potasının dışında kalan kırmızı beyazlılar, ikinci yarı öncesi takıma yapacağı takviyelerle yarıştan kopmak istemiyor. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, takımın devre arasında yapacağı Antalya kampı ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş 

“Belek’te 10-12 gün kampa gireceğiz”

Antalya Belek’te 10-12 günlük bir kamp programlarının olduğunu ifade eden Çarıkcı; “Devre arası Antalya kampımız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Büyük ihtimalle her sene kamp yaptığımız Belek’te 10-12 gün kampa gireceğiz” dedi.  

“Transferde biraz daha gayret göstereceğiz”

Eksik buldukları bölgelere inandıkları ve güvendikleri oyuncuları almak için çaba sarf edeceklerinin altını çizen başkan Çarıkcı; “Devre arasında da dış transferle ilgili görüşmelerimiz olabilir. 3 tane oyuncu gitti. Bu oyuncuların yerlerine de transferle ilgili de şuanda çalışıyoruz. Eksik bulduğumuz bölgelere de inandığımız futbolcu kardeşlerimiz varsa anlaşma yapacağız. İkinci devre biraz daha Boluspor’u daha güçlü yapmak için transferde biraz daha gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

“3 veya 4 arası transfer yapmamız gerekiyor”

Takıma 3 ila 4 oyuncu takviyesi yapmayı düşündüklerini sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Şuanda 2 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Belki bu dönemde de 1-2 futbolcu olabilir. Daha net değil. 3 veya 4 arası transfer yapmamız gerekiyor. Tabi bu Ocak ayı transferleri zor geçiyor. Kimse şunu da beklemesin, eğer inanmadığımız oyuncu da varsa transfer yapmayabiliriz. Önemli olan bildiğimiz bu sene hazırlık kampını geçirmiş, takımlarında oynamış, problemi olmayan futbolcu kardeşlerimizi kadromuza katmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.