Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKANLARDAN İTTİFAK AÇIKLAMASI

BAŞKANLARDAN İTTİFAK AÇIKLAMASI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Kazım Karsu ve İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş Millet İttifakı ile ilgili gelinen son noktayı açıkladı. Başkanlar ‘Bolu için en hayırlısını yapmaya çalışıyoruz’ dedi.

(CHP) İl Başkanı Kazım Karsu ve İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimlerinde partileri arasında yapılacak ittifak ile ilgili kamuoyunun merak ettiği soruları cevapladı. Ahmet Örnekbaş Bolu için en hayırlısı ne ise o şekilde davranmak için kılı kırk yarıyoruz derken, CHP İl Başkanı Karsu, “ittifak çalışmalarında son noktaya yaklaşıldı” ifadelerini kullandı.

ÖRNEKBAŞ NE DEDİ?

İYİ Parti İl Başkanı Örnekbaş açıklamasında, “partimiz ile CHP arasında yapılacak olan işbirliğinin çerçevesinin belirleme çalışmaları halen sürdürülüyor. Çalışmalarda alınan kararlardan sürekli bilgilendiriliyoruz. Fakat çalışmalar bütünüyle tamamlanmadan kamuoyu ile paylaşmak uygun olmaz. Çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz sizlerle paylaşacağız. Fakat bizim izlenimlerimiz ilimizin de işbirliği dahilinde olduğu yönünde. Tabi ki son kararı genel merkezimiz verecek ve bizde burada kararı uygulayacağız. Kaldı ki il başkanlığımız müstakil Belediye Başkan adayı çıkaracakmış gibi hazırlıklarını da tamamlamış durumda. Genel merkezimiz ittifak da dese adayınızı çıkarın da dese biz her türlü duruma hazırlıklıyız” şeklinde konuştu.

KARSU NE DEDİ?

CHP İl Başkanı Kazım Karsu yaptığı açıklamada, “Millet İttifakını oluşturan partiler arasında süren görüşmelerde büyük oranda ilerleme sağlandı. İttifak büyük olasılıkla Bolu’yu da kapsayacak. İYİ Parti İl Başkanımız Ahmet Bey ile biz de genel merkezlerimizin vereceği karara göre yerelde gereken katkıyı sağlamak için hazırlıklıyız. Genel merkezlerimiz çerçeveyi belirleyip bize tevdi ettiği gün sizlerle ayrıntıları paylaşırız. 2019 seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığını vatandaşlarımızın teveccühü ile kazanmak azmi ve gayreti ile sahaya indik.  Bolu için en iyisi en hayırlısı olsun, kazanan halkımız olsun diye gece gündüz çalışıyor koşturuyoruz. Niyetimiz halis, arzumuz halis, fikrimiz ve zikrimiz halis olduğu için İnşallah akıbetimizde halis olacak” diye konuştu.