Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın 7/24 yanında olacağız”

“İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın 7/24 yanında olacağız”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin Kızılay Bolu Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Fatih Metin, seçilmesi halinde Bolu Belediyesi’nin sosyal projelerinde en önemli partnerin Kızılay olacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını kurum ziyaretleriyle sürdüren Fatih Metin’in bugünkü duraklarından biri Kızılay Bolu Şubesi’ydi. Kızılay’da Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı ve çalışanlar tarafından karşılanan Metin, Bolu Belediyesi’nin gelecek dönemde izleyeceği sosyal belediyecilik anlayışına ilişkin detaylar verdi.

Ziyarette Kızılay’ın Türkiye’nin gözbebeği ve en değerli kuruluşlarından biri olduğunu belirten AK Parti’nin Belediye Başkan adayı Fatih Metin, “Hayırlı hizmetlerinizden dolayı Allah razı olsun. Kızılay’ımız bizim gözbebeğimiz, bizim yüz akımız, en değerli kurumlarımızdan biri. Neden? Çünkü Kızılay’ımız sadece ülke çapında değil, yurt dışında da insanlığa hizmet ediyor. İnsanlığa hizmette Türkiye’nin markası Kızılay. İnsani yardımda dünyanın neresinde olursa olsun o sıkıntıya müdahale eden, bütün felaket merkezlerinde en önde yer alan yiyeceğiyle içeceğiyle giyimiyle insanın her türlü ihtiyacını karşılayabilen mükemmel bir kurum Tabi Kızılay’ı var eden ve bugünlere taşıyan da bu aziz millet. O nedenle milletimize teşekkür ediyorum.” dedi.

“Kızılay ile birlikte hareket edeceğiz”

İhtiyaç sahibi vatandaşları belirleme ve yardım etme konusunda Bolu Belediyesi’nin en büyük ortağının Kızılay olacağını söyleyen AK Parti Bolu Belediye Başkanı Fatih Metin, “Önümüzdeki dönem Bolu Belediyesi olarak en önemli sosyal projelerimizde partnerimiz Kızılay olacak. Bunu net olarak ifade ediyorum. Kızılay’ımız ve diğer kuruluşlarımızla beraber tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın 7/24 yanında olacağız. Bolu’muzda ne kadar ihtiyaç sahibi varsa bunların tespiti, ulaşılması ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında birlikte hareket edeceğiz. İkinci olarak Kızılay’ımızın da yardımlarına yardım katacağız.” diye konuştu. Fatih Metin ayrıca kan bağışının arttırılmasına yönelik yapılacak tüm çalışmalarda da Kızılay’a tam destek vereceğini kaydetti.

Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı da Fatih Metin ve beraberindekilere ederek “İnşallah yeni dönemde de Bolu Belediyesi ile birlikte ihtiyaç sahiplerinin yaralarına derman olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.