Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN ÖĞRENCİ EVİNE MİSAFİR OLDU

FATİH METİN ÖĞRENCİ EVİNE MİSAFİR OLDU
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin bir grup üniversitelinin daveti üzerine öğrenci evine misafir oldu. Öğrencilerin hazırladığı yer sofrasına oturan Fatih Metin, öğrencilerle bol bol sohbet etti. Öğrencilere, üniversite yıllarındaki anılarını anlatan Metin, BAİBÜ’lü öğrencilerin sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi.

Seçim çalışmalarını gündüz sahada sürdüren Fatih Metin, akşamları da Bolu halkıyla beraber olmayı sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti’nin genç adayı, akşam bir grup üniversite öğrencisinin davetini kırmayarak öğrenci evine misafir oldu. Öğrencilerin hazırladığı yer sofrasında menemen yiyen Fatih Metin, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin sorunlarını dinledi. Sıcak ve samimi bir havada öğrencilerle sohbet eden Metin, gençlerin fikirlerinden her zaman yararlanacaklarını belirtti.

“GENÇLERE GÜVENİYORUM”

Fatih Metin gençleri çok önemsediğini belirterek, gençlerin ülkemizi geleceğe taşıyacaklarını ifade etti. Başkan seçildiği takdirde belediyeyi genç ve dinamik bir kadro ile yöneteceklerini belirten Metin, belediye meclisinde gençlere daha fazla görev verileceğini de söyledi.