Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’DEN KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK SÖZÜ!

FATİH METİN’DEN KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK SÖZÜ!
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, kadınların toplumda önemli rol üstlendiğini ifade ederek “Allah nasip eder ve Bolu Belediye Başkanı olursak kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığı her zaman ortaya koyacağız” dedi.


Geçmişte 1 dönem Bolu Milletvekilliği ile 7 yıl Bakan Yardımcılığı yapan ve bu süreçte edindiği devlet tecrübesini doğup büyüdüğü şehrine ve halkına yeni hizmetlerde kullanmayı hedefleyen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Günlerdir STK’ları ziyaret ederek beklentilerini dinleyen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, son olarak HAK-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası ile Öz Büro-İş Sendikası’nın Bolu şubelerini ziyaret etti.

“Kadınların temsil oranının yüksek olması beni ziyadesiyle mutlu ediyor”

Hizmet-İş Sendikası Bolu Şubesi ziyaretinde konuşan Fatih Metin, kadınların toplumun artık her alanında önemli rol üstlendiğine söyledi. 

Karşılamada kadınların sayısal üstünlüğe dikkat çeken Metin, “Hanım kardeşlerimin çok ciddi oranda olduğunu görüyorum. Bu tip yapılarda, STK kuruluşlarında ve siyasi partilerimizde kadınların temsil oranının yüksek olması beni ziyadesiyle mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

“Kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağız”

“Bir toplumda kadın eli ne kadar fazla olursa o toplumun sosyal, kültürel, ekonomik hayatı ile refah düzeyi bir o kadar daha iyi olur” diyen Metin, “O nedenle iş dünyasında gerek girişimci olarak, gerekse emekçi olarak hanım kardeşlerimizin sayılarının artmasını diliyorum. Allah nasip eder ve Bolu Belediye Başkanı olursak kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığı her zaman ortaya koyacağız. Bunu da şimdiden ilan ediyorum. İnşallah kadınlarımıza Bolu Belediyemizde hem idareci olarak hem de belediye meclisimizde yer verecek ve hep beraber sıkı bir çalışma yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.  

STK’lardan tam destek

Öte yandan Hizmet-İş Sendikası Bolu İl Başkanı Hacer Çınar ile Öz Büro-İş Sendikası İl Başkanı Türkan Dikmen de gerçekleşen ziyaretlerde AK Parti adayına tam destek verdi.  Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Hacer Çınar, taşeronların kadroya alınmasıyla ilgili olarak, “Gerçekten bu bizim umudumuz ve hayalimizdi. Bu hayalimizin gerçekleşmesine vesile oldunuz. Onun için sizlere teşekkür ediyoruz. Tabi ufak tefek eksikliklerimiz var bunlarda düzelecek biz buna inanıyoruz. Sizlere de çıktığınız bu yolda üstün başarılar diliyoruz. Sizlere ‘Başkanım’ diyoruz. Çünkü Başkanımız siz olacaksınız. Desteklerimiz her zaman sizinle.” açıklamasında bulundu.