Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ’DEN BOGİAD’A ZİYARET

AK PARTİ’DEN BOGİAD’A ZİYARET
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih METİN, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin DOĞANAY ile birlikte Bolu Genç İş Adamları Derneği  (BOGİAD)ziyaret etti.. Yönetim kurulu ve üyeleri ile derneğin yeni binasında gerçekleşen ziyarette, Bolu hakkında fikir alışverişlerinde bulundu.


Ziyaret BOGİAD Başkanı Okan KAYIŞOĞLU’nun konuşması ile başladı. Başkan KAYIŞOĞLU “BOGİAD (Bolu Genç İş Adamları Derneği) olarak ekonomi dergisi çıkarıyoruz. Dergimizin amacı; Bolulu İş Adamlarımız ile röportaj yaparak tecrübelerini genç arkadaşlara aktarmak. Bolu her geçen gün büyüyor. Üretim ve savunma sanayi ile ilgili çalışmalar yapmak istiyoruz, tek başımıza ekonomik gücümüz yeterli değil. BOGİAD bünyesinde her sektörden arkadaşımız var. Biz ciddi bir kuruluşuz, gittiğimiz görüşmelerde biz yapabiliriz demek istiyoruz. Bizim amacımız para kendi içimizde dönsün Bolu esnafı, Bolu halkı kazansın.” dedi.

Dünya değişiyor,  dünya ile birlikte Bolu da değişiyor. BOGİAD olarak istiyoruz ki bu değişimde bizim de katkılarımız olsun. Genç kesim olarak eğitime ve iş gezilerine önem veriyoruz. Gördüklerimizi, öğrendiklerimizi burada uygulamak istiyoruz. Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız, BOGİAD olarak biz hazırız. Önce üretmek sonra büyüklerimizin desteği ile ekonomik pazarda güçlü bir yer almak istiyoruz.

 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin “daha girişimci bir Bolu kurmak istiyoruz”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin “En önemlisi birlik ve beraberlik. Şu anda doğru yoldasınız, yeni yeriniz hayırlı olsun. İnşallah güzel işlere imza atarsınız. Biz yeni dönemde girişimcilik hususunda vatandaşlarımıza destek olacağız.  Dolayısıyla sizin gibi genç arkadaşlara da yardımcı olacağız.  Sizler büyüklerinizden bayrağı dev aldınız ve ilerliyorsunuz.  Sizin gibi gençlerin sayısını artırarak, daha girişimci bir Bolu kurmak istiyoruz. Bunun için bizlerden talep kâr olun.

 “Ankara’da edindiğim iş çevremi siz genç iş adamları için kullanacağım”

Ziyaretin sonunda AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin bir konuşma yaparak “ Kıymetli gençler misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz. Genç ve dinamik bir topluluk olan sizlerle olmak iyi geliyor, burada olmaktan mutluyuz. İnşallah bu dönem beraber güzel işler yapacağız. Birliktelik noktasında karar vermiş sizin gibi arkadaşlar ile çalışmak bizim için gurur verici. Bolu’da her sektörü bünyesinde barındıran bir BOGİAD var. Ankara’da edindiğim iş çevremi siz genç iş adamları için kullanacağım, inşallah hep yanınızda olacağız.” dedi. AK Parti heyeti BOGİAD’a yeni dernek binalarında başarılarak dileyerek ayrıldı.