Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PROJELERİNİ AÇIKLADI

PROJELERİNİ AÇIKLADI
CHP Genel Merkezi tarafından Bolu Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesinin ardından vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başlayan, CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Boluspor Kulübünü ziyaret etti.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Bolu Belediye Başkan Adayı Özcan’a, Boluspor’a ziyaretinde CHP İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililer katıldı. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’a 14 numaralı isminin yazılı forma hediye etti.

“İNŞALLAH BU PROJELER DEVREYE GİRER”

Ziyaret ilk olarak söz alan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, çok zengin bir şehir olmadıklarını ancak 14 yıldan bu yana Boluspor’u ayakta tutmaya çalıştıklarını ifade ederek; “Vekilimiz, bu hafta içerisinde CHP’den partimizden Belediye Başkan Adayı olmuştur. Vekilimle Boluspor’da çoğu zaman deplasmanlarda beraber olduk. Kendisinin Boluspor ile ilgili sevgisini çok yakından bilmekteyim. Her zaman Boluspor ile ilgili de kötü günümüzde arayıp sormuştur. Bu konuda kendisine teşekkür ediyorum. Boluspor çok zor bir görev. Boluspor, küçük şehrin büyük takımı. Çok zengin bir şehir değiliz. Çok büyük bir finansman durumumuz yok ama yaklaşık 14 yıldan bu yana bu kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. En başta başkanlık sürecimizde Alaaddin Yılmaz başkanımızla bu göreve başladık. O da Boluspor konusunda bugüne kadar her zaman destekleri olmuştur. Kendisine teşekkür ederiz. Tanju Başkanımızında, Belediye Başkan Adaylığından sonra da başkan olduğu takdirde de her zaman Boluspor’u seveceğini biliyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Boluspor’u iyi bildiği için benim kafamdaki projeleri vekilimiz biliyor. Hakikaten Boluspor’un hem stadyum konusu hem gelir kaynağı konusu. Geçmiş yıllarda Boluspor’da görevde yaptınız. Boluspor’un dertlerini biliyor. Bunlar doğru projeler. İnşallah bu projeler devreye girer. Boluspor’da bir Altınordu gibi, genç oyuncu yetiştirir. Süper Ligde oynar.” dedi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’nın ardından CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan söz aldı. Özcan. Bolu Belediye Başkanı seçilmesi halinde Boluspor ile ilgili projelerini açıkladı.

“BOLUSPOR SİYASET ÜSTÜDÜR”

Boluspor’un siyaset üstü olduğunu ifade eden Özcan; “Bu bizim bu dönem seçim kampanyamıza başlarken, 2.durağımız aynı gün. İlk olarak rahmetli İzzet Babamızı ziyaret ettik. İkinci ortak değerimiz Boluspor. Biz öyle görüyoruz. Boluspor siyaset üstüdür. Bolu’da yaşayan herkesin ortak değeridir, takımıdır. Ben Boluspor’a destek veren siyasetçilerden değilim. Ben Boluspor taraftarıyım. Bu anlamda bu kulübün tribünde taraftarı olarak, bu kulübün yöneticisi olarak görevler yaptık” dedi.

“BOLU’NUN EN ÖNEMLİ MARKASI”

Bolu Belediye Başkanı olması halinde Boluspor ile yatıp, Boluspor ile kalkan bir belediye başkanı olacağını vurgulayan Özcan; “Yeni görevimde inşallah Allah nasip eder 31 Mart’ta Belediye Başkanlığı görevini üstlenirsem ben kulübe destek veren Belediye Başkanı olmayacağım. Gerçekten tribündeki taraftar kadar Boluspor’u düşünen, Boluspor’u yaşayan, Boluspor ile yatıp kalkan bir Belediye Başkanı olacağım. Kulübümüz, küçük şehrin büyük takımı. Bolu’nun en önemli markası” şeklinde konuştu. 

“UZUN YILLAR SÜPER LİGİN TOZUNU ATTIRACAĞIZ”

Boluspor’un bu sene şampiyon olacağına dair inancının tam olduğunu ifade eden Özcan; “Necip Başkanının, Başkanlığındaki yönetiminde çok özveri gösterdiğinin farkındayım. Ben o senenin de bu sene olacağına eminim. Süper Lige de çıkarsak, bu yönetimle de biz uzun yıllar süper ligin tozunu attıracağız” dedi.

“BOLUMUZA, BOLUSPORUMUZA YAKIŞIR BİR STADYUM OLACAK”

31 Mart’ta yapılacak seçimlerin ardından en önemli projelerinden bir tanesinin stadyum projesinin olduğunu aktaran Özcan; “Belediye olarak bizim Boluspor’a daha çok sahip çıkmamız gerekiyor. Artık geçici veya sembolik gelirlerle değil, Boluspor’u kalıcı gelir sahibi yapacak projeler üzerinde durmamız gerekiyor. Yine en önemlisi stadyum. Ben nasip olursa seçilirsem yapacağım ilk işlerden bir tanesi Bolumuza, Bolusporumuza yakışır bir stadyum olacak. Bizim anlayışımız şu. Biz stadyumu mevcut olduğu yere yapmayı planlıyoruz. Ama bu basit bir stadyum olmayacak. Sadece maçların oynandığı bir stadyum olmayacak. 24 saat hizmet veren bir tesis haline getirmek istiyoruz burayı. Bu stadyumu yapacağız. Stadyumdaki iş yerleri, sinemalar, otopark ve stadın içerisinde bir butik otel olacak. Bunların tamamının geliri de aynı zamanda Boluspor’a tahsis edilecek. Hem Bolumuza yakışan bir stadyum hem de elde edilecek gelir Bolusporumuza ait olacak.” Şeklinde konuştu.

“14 BİN KİŞİLİK BİR STADYUM OLACAK”

14 Bin kişilik bir stadyum yapma projelerinin olduğunu ifade eden Özcan; “Plakamız 14 biliyorsunuz. Biz böyle 60 bin kişilik stadyum yapma derdinde değiliz. 14 bin kişilik bir stadyum olacak. 14, Bolu ile özdeşleşmiş bir rakam. Stadyumda 14 bin kişilik güzel bir stadyum olacak” dedi.

“BOLUSPORUMUZA YAKIŞAN BİR BOLUSPOR KOLEJİ’Nİ YAPACAĞIZ”

Özcan, Boluspor ile ilgili bir başka projelerinin ise Boluspor Koleji olduğunu sözlerine ekleyerek şunları dile getirdi: “2009 yılında da bir sözümüz vardı. Ben hala bu sözümün arkasındayım. Bolusporumuza yakışan bir Boluspor Koleij’ni yapacağız. Boluspor’un marka değerini artıracak hem de Bolusporumuza çok ciddi bir gelir getirecek. Boluspor kolejimizi de inşallah 31 Mart’tan sonra inşallah hayata geçireceğiz. Artık Boluspor yöneticileri, kulübü idare edecekler. Artık gelirle ilgili bir sıkıntı yaşamayacaklar. Artık kapıları çalıp her yıl birilerinden bize katkı verirmisiniz demek zorunda kalmayacaklar. Bundan sonra yöneticilerimiz sportif faaliyetlere odaklanacaklar. Profesyonel bir yönetim anlayışıyla kulübü yönetecekler. Benim bir Boluspor taraftarı olarak gönlümden geçen bunlar. Bunları da hayata geçireceğiz. İlk projemizi de açıklamış olduk.”

“KENDİLERİNİ KUTLUYORUM”

Özcan’ın ardından son olarak konuşan CHP İl Başkanı Kazım Karsu ise şunları dile getirdi: “Başkanımın kontrolünde, devam edelim güzel günlere. Tüm yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Böyle dar ve küçük bütçeyle bir şehrin büyük takımıyla böyle başarılı bir şekilde mücadele ediyorlar. Büyük çalışmalar yapıyorlar. Kendilerini kutluyorum.”