Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞANAY’DAN YOĞUN ANKARA MESAİSİ

DOĞANAY’DAN YOĞUN ANKARA MESAİSİ
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Genel Merkezine adeta kamp kurdu. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri dolayısıyla bir yandan seçim çalışmalarını sürdüren Doğanay, diğer taraftan da aday belirleme ve Teşkilatlarda boşta bulunan İlçe Başkanlarını belirleme çalışmalarını sürdürüyor.

BELDE BELEDİYE BAŞKANLARI İÇİN KOMİSYON TOPLANDI

Bu amaçla Salı ve Çarşamba günlerini Ankara’da geçiren Doğanay, ilk olarak Belde Belediye Başkanı Aday belirleme komisyonuna katıldı. Beraberinde ilçe ve Belde Başkanları ile 18 Aralık Salı günü Genel Merkeze giden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, burada Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek başkanlığında oluşturulan Komisyonun toplantısına katıldı.

Komisyon çalışması hakkında bilgi veren Doğanay; “Bolu kamuoyunun da yakından bildiği üzere Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bolu Belediye Başkanı Adayımız Sayın Fatih Metin olarak ilan edilmesi sonrası, İl Belediye Başkanı Aday Adaylığı sürecini tamamlayarak çalışmalarımıza başladık. Öte yandan İlçe Belediye Başkan Adaylıkları noktasında da Genel Merkezimize raporlarımızı teslim ettik. Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ilan edildikten sonra, ilçelerle ilgili de sürecimizi tamamlamış olacağız. Belde Belediye Başkanı Adayı belirlemek için ise geçtiğimiz Salı günü; Milletvekillerimiz Sayın Fehmi Küpçü ve Sayın Arzu Aydın, İlçe ve Belde Başkanlarımızla birlikte Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Tahir Akyürek başkanlığındaki komisyonla istişarelerimizi gerçekleştirdik. Biz Milletvekillerimiz ve Başkanlarımızla birlikte kanaatlerimizi bildirdik. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Tahir Akyürek başkanlığındaki Komisyon da gerekli notları aldı ve değerlendirmesini yapacak. Ardından da onların raporu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a iletilecek ve kendisinin olurlarıyla önümüzdeki günlerde Karacasu, Gökcesu ve Taşkesti Belediye Başkan adaylarımızı Bolu Halkına ilan edeceğiz. Bolu’muz için hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti’de 4 İlçe Başkanı belli oldu

20 Aralık Çarşamba günü de Ankara’da Genel Merkezde yoğun bir mesai harcayan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bu sefer de Teşkilat Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in başkanlığında oluşturulan Komisyonun çalışmasına katılarak, istifalar nedeniyle boşalan İlçe Başkanlıkların belirlenmesi toplantısına katıldı.

Yapılan istişareler sonrası; Gerede İlçe Başkanlığına İsmail Çetin, Seben İlçe Başkanlığına Fehmi Çınar, Dörtdivan ilçe Başkanlığına Hasan Ural ve Dörtdivan İlçe Başkanlığına da Mehmet Bıdaklar atandı.

Yapılan atamalarla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “31 Mart Yerel Seçimlerinde Aday Adayı olmak için Genel Merkezin izniyle 7 ilçe Başkanımız istifalarını sunmuşlardı. İstifalar sonrası gerek Milletvekillerimiz gerekse de İlçe Teşkilatlarımızla yaptığımız Temayül ve istişareler sonrası belirlediğimiz ikişer İlçe Başkanı Aday Adaylarımızla birlikte 19 Aralık Çarşamba günü yani dün ilçelerimizin Başkanlarını belirlemek için Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir başkanlığında oluşturulan Komisyona katıldık. Burada ilçe başkan aday adaylarımızın mülakatları yapıldıktan sonra belirlenen isimler Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunuldu. Liderimizin de onayının ardından 7 ilçemizden 4’ünün İlçe Başkanlıklarına atama yapıldı. Diğer 3 İlçemiz olan Merkez İlçe, Göynük ve Mudurnu’ya da önümüzdeki hafta atamalar yapılacak. Bolu’muza ve Teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.