Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT, BRİFİNG ALDI

VALİ ÜMİT, BRİFİNG ALDI
Bolu Valisi Ahmet Ümit, İl Jandarma Alay Komutanlığı’nı ziyaret ederek Jandarma Komutanlığı’nın hizmet ve icraatı ile ilgili brifing aldı.


Vali Ahmet Ümit’i İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik ile İl Jandarma Komutan Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Jandarma Personeli karşıladı.

Vali Ümit’in, Jandarma Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından İl Jandarma Komutanı J. Albay Nadir Çelik ve Jandarma Başmüfettişi Jandarma Albay Mehmet Salih TAŞ ile bir süre görüştü.

Görüşmenin ardından İl Jandarma Komutanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik tarafından Bolu Valisi Ahmet Ümit’e, Jandarmanın sorumluluk alanında yürütülen faaliyetler, genel güvenlik ve asayiş uygulamaları ile ilgili brifing sunuldu.

Toplantıda İl Jandarma Komutan Yardımcıları ve Şube Müdürleri de hazır bulundu.

Kırsal kesimdeki genel asayiş uygulamaları ile kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri hakkında da detaylı bilgiler alan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Aziz milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışan başta İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik olmak üzere, Jandarma teşkilatına ve görevli askerlere teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.