Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

METİN’DEN BESOB’A YENİ BİNA SÖZÜ

METİN’DEN BESOB’A YENİ BİNA SÖZÜ


AK PARTİ BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATİH METİN’DEN ESNAFA MÜJDE!

 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolu Esnaf ve Sanatkâralar Odaları Birliği (BESOB) ziyaretinde Bolulu esnafa yeni bina müjdesi verdi. BESOB Başkanı Tahir Gayret’in mevcut oda binasının yetersiz olmasını iletmesi üzerine Metin, “31 Martta emaneti teslim aldıktan sonra birinci yılımız dolmadan yeni hizmet binanıza kavuşmanız için gerekeni yapacağım. Buradan bunu ilan ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.  Metin ayrıca, gelecek dönemde Bolu’yu ilgilendiren tüm konular için istişare yapacağını iletti.

 

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için STK ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, bugün de Bolu Esnaf ve Sanatkâralar Odaları Birliği, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Bolu Şoförler Odası’nı ziyaret etti.

 

Bolu Esnaf ve Sanatkâralar Odaları Birliği’nde konuşan Fatih Metin, aralarında İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Başkan Vekili Suat Güner, belediye ve il genel meclis üyeleri ile diğer partililerin de hazır bulunduğu ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu.

 

“ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Esnafın siyasetçiler için önemli olduğunu kaydeden Fatih Metin, “Bizler gibi siyasette hizmet makamında talip olmuş kişiler için nasıl müşteri sizin için velinimetse sizler de bizim için öylesiniz. Türkiye ekonomisinin lokomotifi esnafımızdır. Bir milyon 700 bini aşkın esnafımız Türkiye’nin temelini teşkil eder. Bu temel öyle bir sağlam ki 15 Temmuz’da tankın altına yatan, uçağa karşı dik duran, silaha karşı göğsünü siper eden esnafımız sabaha kadar devletine, ülkesine, milletine, liderine sahip çıkmış, sabahta dükkanını açmıştır. Dolayısıyla böyle fedakâr, cefakâr bir güçtür esnafımız. O nedenle esnafımız bizim için önemli” dedi.

 

“BAYRAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ”

Oda Başkanı Tahir Gayret’in Bolu Belediyesi’nin şuana kadar yapmış olduğu hizmetlerden duyduğu memnuniyete dikkat çeken Metin, “İnşallah aynı memnuniyeti o bayrağı biz teslim aldıktan sonra da sağlayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.” diye konuştu.

 

“HER TÜRLÜ TALEBİNİZ ŞAHSIM TARAFINDAN BİZZAT TAKİP EDİLECEKTİR”

“Esnafımız bizim gözbebeğimiz. Her zaman yanında olacağımızdan şüpheniz olmasın” diyen Fatih Metin, “Her türlü talebiniz şahsım tarafından bizzat takip edilecektir. Sorunlarımız varsa da oturup konuşacağız. Son dönemlerde bir takım sıkıntılar olabilir, bununla ilgili adımları kararlılıkla atacağız.” ifadelerini kullandı.

 

“YUKARI ÇARŞI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELECEĞİM”

AK Parti Bolu Belediye Başkanı Fatih Metin ayrıca, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Meclis Üyelerince Yukarı Çarşı’yla ilgili yapılan açıklamaya değinen Metin, “Dün CHP belediye meclis üyeleri bir açıklama yaptı, Yukarı Çarşı’da esnafımızın bir takım sorunlarından bahsedildi. Bu sorunlarla alakalı gereğini yapacağımızı ifade edeyim. İnşallah yakın zaman içinde Yukarı Çarşı esnafımızla bir araya geleceğim ve aslında sorun olmaması gereken bir konuyu halletmiş olacağız.” dedi.

 

“YENİ SANAYİ SİTESİ İLE İLGİLİ SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

 

Yeni Sanayi Sitesi projesiyle ilgili de görüşlerini paylaşan Metin, “Bolu için çok önemli bir proje. Bizler de süreci yakından takip ediyoruz. Arzumuz sısa sürede oranın bitirilmesi ve sanayi esnafımızın yeni yerine taşınması.  Ardından mevcut sanayimizin yeriyle alakalı da ne yapılması gerektiğini yine esnafımızla oturup konuşacak ve çözüm bulacağız inşallah.” diye konuştu.

 

“SEÇİM KAMPANYAMI TOPLUMUN BEKLENTİLERİNE GÖRE ŞEKİLLENDİRECEĞİM”

 

Seçim kampanyası ile ilgili de konuşan Metin, kampanyayı toplumun beklentilerine göre şekillendireceğini belirterek, esnafı dinledi.

 

BESOB’A YENİ BİNA SÖZÜ

Oda Başkanı Tahir Gayret’in mevcut oda binasının yetersiz olmasını belirtmesi üzerine Metin, esnafa yeni bir bina sözü verdi. Metin, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

 

“Rabbim nasip etti bakan yardımcısı oldum, o nedenle esnaf kardeşlerimizin en üst merci olan merkezi hükümette de esnafımızın sorunlarına elhamdülillah katkı verdik. Yani ben il başkanlığı, milletvekilliği görevimden sonra da esnafımızdan hiç kopmadım. Esnaf kardeşlerimizle her zaman beraber olduk, onların ticaretlerini daha iyi yapabilmeleri adına gayret sarf ettik. Elhamdülillah şimdi de karşınıza Bolu Belediye Başkan adayı olarak çıktım. Buradan da esnaf kardeşlerimize sesleniyorum; eğer bu kardeşinize 31 Martta bu emaneti teslim ettikten sonra birinci yılımız dolmadan yeni binanıza kavuşmanız için gerekeni yapacağım.  Beraberce planını, projesini çizdiğimiz beraberce de inşa ettiğimiz ve hizmete açtığımız bir esnaf kompleksini, yani sadece toplantı salonu, bürokratik işlemlerin yapıldığı bir yeri değil; esnafımızın her türlü sorununa bir fiil yaklaşabilen işlevsel bir binayı ve aynı zamanda eğitim faaliyetlerinin verileceği bir salonun da içinde bulunduğu bir yapıyı Bolulu esnafımızın, 24 odamız hizmetine sunacağız. Buradan bunu ilan ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun”

 

“İSTİKRARDAN YANAYIZ”

Bolu Esnaf ve Sanatkâralar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Tahir Gayret’te ziyarette AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e açık destek verdi. Metin’in, Bolu Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Gayret, “Çıktığınız yolda Allah yar ve yardımcınız olsun.  Fatih Bey, gerek il başkanlığı, gerek milletvekilliği gerekse Bakan Yardımcılığı döneminde Bolu Esnaf ve Sanatkâralar Odaları Birliği olarak bugüne kadar hangi konu olursa olsun gidip eli boş dönmediğimiz bir kişi. Bolu Belediye Başkanı olarak gösterilmesi biz esnafları mutlu etti.  Talip olduğu o şerefli makamda 14 yıldır görev yapan Alaaddin Yılmaz Bey’i de burada anmadan geçemeyeceğim. Görevde olduğumuz şu güne kadar belediye başkanımız ve belediyemizin tüm kademeleri esnaf ve sanatkarlar ile ilgili gereken neyse yaptı. O nedenle kendilerine de teşekkür ediyorum.  Biz esnaf ve sanatkarlar olarak dış güçlerin yarattığı bazı olumsuzlukları hükümetimizle beraber omuz omuza çözmeye çalıştık. Bundan sonra da istikrardan yanayız. Olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Etiketler: fatih metin