Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Murat Özdemir'in akıl hastanesine sevkine karar verildi

Murat Özdemir'in akıl hastanesine sevkine karar verildi
Papağana işkence görüntüleriyle büyük tepki toplayan Murat Özdemir, savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı. Savcılık, Özdemir'i akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etti.

Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra büyük tepki gören Murat Özdemir akıl hastanesine sevk edildi.

Televizyonda yayınlanan bir yarışma programıyla tanınan Murat Özdemir, papağanına yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşınca büyük tepki gördü.

 Dün akşam saatlerinde gözaltına alınarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Özdemir,  burada yapılan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Ters kelepçeli olarak adliye binasına getirilen Özdemir'e "hayvana eziyetten" işlem yapıldı ve akıl hastanesine sevk edilmesine karar verildi

Özdemir hakkında 5199 sayılı kanunun 14 ve 28 maddeleri gereği hayvana eziyetten idari yaptırım ve savcılığın izniyle akıl hastanesine sevkine karar verildi.

Savcının bu kararı almasında Özdemir'in gözaltına alınıp götürüldüğü karakolda ve sonrasında yaptığı tavır ve söylemlerinin etkili olduğu öğrenildi.

Gece karakolda tutulan Özdemir'in sabah saatlerinde polislere "Ben spor yapan bir insanım, proteine ihtiyacım var, o papağanı buraya getirin"  diye bağırdığı ortaya çıktı.

Adliye girişinde görüntüsünü çeken gazetecilere ise "Ben papağan bir şey yapmadım, aşık o benim elimi tırmalayıp kanattı" şeklinde sözler sarf etti.