Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZCAN’IN ADAYLIĞI ULUSAL BASINDA

ÖZCAN’IN ADAYLIĞI ULUSAL BASINDA
CHP Bolu Belediye Başkan Adaylığının bugün açıklanması beklenen Tanju Özcan, ulusal basında CHP’nin sürpriz adayı olarak değerlendirildi. Ayrıca haberlerde Özcan’ın Muharrem İnce’ye yakınlığına da vurgu yapıldı.

CHP’de belediye başkan adaylarının açıklanması merakla beklenirken, bugün PM toplantısının ardından kritik kentlerin adaylarının açıklanacağı öğrenildi. Bu iller arasında Bolu’da yer alıyor. Tanju Özcan’a Bolu Belediye Başkan Adaylığının tebliğ edildiği önceki gün haberlerde yer almıştı. Bugün diğer illerle birlikte PM toplantısının ardından Tanju Özcan ismi resmen açıklanmış olacak.

Öte yandan Tanju Özcan’ın Belediye Başkan adaylığı için isminin geçmesi ulusal basında da geniş yer buldu. Ulusal basında yer alan haberlerde Tanju Özcan’ın Muharrem İnce’ye olan yakınlığına vurgu yapılırken, sürpriz isim olarak değerlendirildi. Milliyet gazetesinde yer alan haberde Tanju Özcan’la ilgili şu ifadelere yer verildi; “CHP’nin Bolu adayı da bugünkü PM’de belirlenecek. Bolu’da, Muharrem İnce’nin yakın ekibinde yer alan ve 24 Haziran seçimlerinden sonra olağanüstü kurultay için imza toplayan Bolu Milletvekili Tanju Özcan aday gösterilecek.”