Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“Bolu’nun her karışı bizim hizmet alanımızdır”

“Bolu’nun her karışı bizim hizmet alanımızdır”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Ziraat Odası’nın delege bilgilendirme toplantısında gelecek döneme ilişkin mesajlar verdi. Metin, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada “Bolu Belediyesi olarak Bolu’nun her karışı bizim hizmet alanımızdır. Bolu’nun ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle her meselesi Bolu Belediyesi’nin meselesidir. Bunun böyle bilinmesini istiyorum” dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin,  köy ve mahalle muhtarlarıyla Ziraat Odası’nın 22 Aralık’taki delege seçimleri için düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

“Vatandaşlarımızla bizim aramızda köprü vazifesi görüyorsunuz”

Toplantıda muhtarlara hitaben bir konuşma yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, hem muhtarların önemine değindi, hem de gelecek döneme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Muhtarların vatandaşlar ile seçilmişler arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten Metin, “2001 yılında Ak Parti kuruldu. Kurucu il yönetim kurulu üyesi olarak görev aldıktan sonra önce il başkanı, sonra milletvekili oldum. Milletvekilliği görevim bittikten sonra da 3 dönem Ankara’da Bolu’yu Bakan Yardımcısı olarak temsil etmeye çalışıyorum. Bu dönemde partim, Sayın Cumhurbaşkanımız beni Bolu’dan belediye başkan adayı olarak ilan etti.  Siz değerli muhtarlarımızla, il başkanı, milletvekili olduğumuz dönemde de çok güzel çalışmalara imza attık. Sizler yapılan hizmetlerde vatandaşlarımızla bizim aramızda köprü vazifesi görüyorsunuz. Hepiniz birbirinden değerli arkadaşlarımızsınız. Vatandaşa her türlü hizmetin ulaşımında son nota sizsiniz. O nedenle sizlerin gayreti çalışması bizim de performansımızı etkiliyorsunuz. Yani sizler ne kadar gayretli olursanız bizler de o kadar fazla hizmet ediyoruz.  Bu nedenle biz siyasiler sizleri mesai arkadaşı olarak kabul ediyoruz” dedi.

Metin, sözlerinin devamında, gelecek döneme ilişkin önemli mesajlar da vererek, “Allah nasip eder 31 Mart akşamı Bolu Belediye Başkanı seçilirsek, inşallah şehrimizle ilgili tüm projede birlikte olacağız. Burada köy muhtarlarımız da var mahalle muhtarlarımızda. Özellikle şunu ifade etmek istiyorum; köy-mahalle ayrımımız yok. Bolu Belediyesi olarak Bolu’nun her karışı bizim hizmet alanımızdır. Bir vatandaş bile yaşasa hizmet götürmek bizim boynumuzun borcudur. Bolu’nun ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle her meselesi Bolu Belediyesi’nin meselesidir. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. İnşallah yeni dönemde hem mahallelerimizin hem de köylerimizin tüm ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bunu da kimlerle yapacağız; sizlerle yapacağız.” diye konuştu.

“Bolu’nun tarım arazisini koruyacağız”

Metin ayrıca, Bolu’nun tarım arazilerini de koruyacaklarını, tarımsal ürün çeşidinin arttırılmasına yönelik çalışmaları da destekleyeceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Yeni dönemde Bolu’nun tarım arazisini koruyacağız. Bolu’nun bir metrekaresi bile bizim için değerlidir. Özellikle yeni dönemde Bolu’nun ürün çeşitliliği noktasındaki tüm çalışmalara destek vereceğiz.  Geçmişte hep patates-buğday,  patates-buğdaydı, son zamanlarda mısır, nohut girmişti ancak biz de bu ürünlere yenilerini ekleyeceğiz.  Yine seracılığı da önemsiyoruz. Eğer göreve gelirsek seracılığı destekleyeceğiz.  Bu sayede Bolulu çiftçimiz yılın 12 ayında ürün alma imkanı elde edecek.”