Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ADAYIMIZ YARIN AÇIKLANACAK”

“ADAYIMIZ YARIN AÇIKLANACAK”
CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, partisinin Belediye Başkan adayının Salı günü toplanacak parti meclisinde açıklanacağını söyledi. Türkoğlu ayrıca, “Farklı siyasi parti adayları CHP’yi karşılıklı laf yarışının içine çekmeye çalışsa da biz Bolu halkının karşısına böyle çıkmayacağız. Halkımızın karşısına projelerimiz ile çıkacağız” dedi.

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkoğlu, adaylarının Salı günü açıklanacağını ifade ederken, genel merkez tarafından adayın nasıl belirlendiğini açıkladı.

“Bolu’da anket çalışması yapıldı”

Ersan Türkoğlu, Bolu Belediye Başkan adayının Salı günü gerçekleşecek Parti Meclisinde açıklanacağını belirterek, “Genel merkezimiz, belediye başkan adayını belli bir usul ile belirliyor. İlk olarak 3 tane milletvekilimiz Bolu’ya geldi, burada bir kamuoyu çalışması yaptı. Sonra, il ve ilçe başkanımızın fikirleri alındı. Son olarak da 2 hafta önce, Bolu’da 3 gün süren bir anket çalışması yapıldı. Bolu’nun bütün sokaklarında, 3 bine yakın seçmenimize ulaşıldı. Bu anket çalışmasının sonucuyla adayımız netleşti diyebilirim. Büyük ihtimalle Salı parti meclisimizden adayımız ilan edilecek.” dedi.

“Halkımızın karşısına projelerimiz ile çıkacağız”

Türkoğlu, seçim çalışmalarında polemiklerden uzak durarak, Bolululara proje anlatacaklarının altını çizdi. Türkoğlu açıklamasında; “CHP, adayımız netleşmeden önce, mahallelerde, yönetim kurulu üyelerimizin çalışmalarıyla, bu süreci sessiz sedasız götürdü. Belli projelerimiz hazırlanıyor. Özellikle ekonomik sıkıntı yaşayan yurttaşlarımıza yönelik sosyal projeler. Belediyenin yapması gereken bütün çalışmalar ile alakalı hem çevre illerden hem dünyadan örnekler alınarak çalışmalar yapılıyor. Adayımız netleştikten sonra da Cumhuriyet Halk Partisi, hızlı bir şekilde, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere çalışmalar nezdinde sahaya çıkacak. Halkımıza projelerimizi anlatacağız. Şunu vurgulayarak söylüyorum; seçim çalışması projeler ile devam edecek. Farklı siyasi parti adayları, her ne kadar CHP’yi bir demagojinin, karşılıklı laf yarışının içine çekmeye çalışsa da biz Bolu halkının karşısına böyle çıkmayacağız. Projelerimiz ile çıkacağız. Adayımızın ve parti meclis üyelerimizin nitelikleri ile çıkacağız. Bolu’da, herkesi temsil edebilecek bir yapı ile çıkacağız. Umut ediyorum ki 31 Mart akşamı da Bolu’ya yakışır bir belediye başkanını ve yönetim anlayışını Bolu’ya kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.