Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MAHMUT ALAN ADAY OLAMIYOR!

MAHMUT ALAN ADAY OLAMIYOR!
Bolu’nun tanınmış isimlerinden eski Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahmut Alan, Bolu Belediye Başkan adaylığı hakkında açıklamada bulundu. Alan, adli sicil kaydının bozuk olduğu gerekçesi ile aday olamayacağını öğrendiğini belirterek; “Sicilim bozukmuş ve aday olamazmışım.Soruyorum mevcut sisteme, benim suçum terörden daha mı ağır? ” dedi.

 Kent Meydan’ında basın açıklaması yapan Mahmut Alan kendisinin aday olamadığı ifade ederek AK Parti ve CHP Belediye Başkan adaylarına çağrıda bulundu. “Bolu’ya hak ettiği hiçbir şeyi veremediler. Bu halkın paralarını ihale usulüyle maalesef Bolu halkına değil birçok haine peşkeş çektiler” diye konuştu. Ayrıca   Bolu halkını ciddiye alın. Artık yeter!” ifadelerini kullandı.

Haber: Aslı Akış

 “SİCİLİN BOZUK ADAY OLAMAZSIN”

Alan, aday olması yönünde halkın teveccühü olduğunu vurgulayarak; “Biliyorsunuz yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bunun için aday çıkmam yönünde de Bolu halkından çok büyük bir mesaj ve teveccüh aldık. Beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Daha önceden BBP siyaset yaptım. 2015’in son döneminde bırakıp dernek aracılığı ile Bolu halkına elimizden geldiğince ses olmaya çalıştık. Adaylık noktasında gerçekten büyük bir teveccüh var anketler ve mesaj yoluyla. Yolda yürürken arkadaşlarımız yanımıza gelip aday olmam yönünde büyük telkinde bulunuyorlar. Ben de onları kırmamak adına bir başvuru da bulundum. Yalnız bana dediklerine göre sicilim bozukmuş ve aday olamazmışım. Ben de bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim” diye konuştu.

“BU ADALETSİZ SİSTEMİ ELEŞTİRİYORUM”

Elinde bir pankart açarak HDP’li birçok milletvekilinin aday olabildiğini söyleyen Alan, mevcut sisteme karşı eleştiride bulunduğunu belirtti. Alan ;“Bu elimde görmüş olduğunuz benim devletime, polisime, askerime, öğretmenime doktoruma, vatandaşıma,  canına direkt kast etmiş ve dağdan inerek elinde keleşle yapamadığı bu vatanı bölemediği hainliği kravatla mecliste yapma cesaretini bulmuş bir vatan hainidir. Kimdir bu? Selahattin Demirtaş. Dağ kadrosu ile bu namussuz, alçak fotoğraf verdi. Bu namussuz,  alçak. Görüyorsunuz değil mi? Arkasında YPG bayrağı ve çocuk katili etekli hain terör örgütü PKK’nın sözde lideri hain Apo’nun resminin önünde açıklamalar yaptı. Gözlerimizin içine baka baka bu topraklarda, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde açıklamalar yaptı. Eli şehit kanı ile sulanmış, şehit çocuklarının gözyaşları varken daha kurumamışken polisimin, askerimin koruması altında bu adam açıklama yapıp poz verdi. Ailesini de gösterelim. Bu vatan hainin daha yakın tarihte ağabeyi, dağ kadrosunda daha geçen günlerde leş oldu. Bu vatan haini alçak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yönetmeye aday oldu. Mevcut sistem yeri ayaklarımın altı olan bu namussuz, alçakları Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yönetmeye 2 kere aday yaptı. Birisini dışarıdan, birinde de cezaevinden aday oldu. Şu an birçok HDP’li milletvekilleri birçok vatan haini alçaklar çeşitli illerden aday oluyor. Soruyorum mevcut sisteme, benim suçum terörden daha mı ağır? Polisimin canına kast etmiş alçaklardan daha mı alçağım? Ben bu adaletsiz sistemi eleştiriyorum. Allah hainleri yerin dibine geçirsin. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Bunu bunların beyinlerine kazıyacağız” dedi.

“BOLU’YA HAK ETTİĞİ HİÇBİR ŞEYİ VEREMEDİLER”

Mahmut Alan açıklamasının sonunda Bolu halkının ciddiye alınması gerektiğine dikkat çekerek, “Aday olamıyorum ama buradan mevcut adaylara şunları söylemek istiyorum. Bu sistem öyle bir sistem ki muhalefet ve iktidarı şu Bolu’ya hak ettiği hiçbir şeyi veremediler. Bu halkın paralarını ihale usulüyle maalesef Bolu halkına değil birçok haine peşkeş çektiler. Allah rızası için ne olur diyorum ki Bolu hepimizin. Bu vatan hainlerine sessiz kaldıkça bizim çocuklarımız öldürülür, Bolu halkı kazıklanmaya devam eder. Bolu halkını ciddiye alın. Artık yeter. Ankara ve İstanbul’un arasında doğal güzelliği bulunan ve harika insanlara sahip olan bir Bolu’yu ne iktidarın ne muhalefetin duyguları ile oynayarak cebinden parasını almaya hakkı yoktur. Biz buna dur diyeceğiz. Ben şimdi aday olamadım. İlk fırsatta aday olacağım. Bu namussuz ve vatan hainlerine yol açan sisteme dur diyeceğim. Buna da söz veriyorum” şeklinde konuştu.

 

Etiketler: mahmut alan aday olamiyor