Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHEF 14 AÇILDI

CHEF 14 AÇILDI
Bahçelievler Mahallesinde hizmete başlayan CHEF 14 Pasta Cafe Restoran için açılış töreni düzenlendi.


Bahçelievler Mahallesinde bulunan CHEF 14’ün açılış törenine, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan,  Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, AK Parti Bolu il Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, İşletme Sahibi Sinan Seymen, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “İnşallah bu mekanın kalıcı ve geleceğe doğru umutla giden bir mekan olmasını yürekten arzu ediyoruz. Belki, mekanın olduğu yer güzel olmasına rağmen bugüne kadar gelenler buraya süreklilik sağlayamadılar. Ancak şunu söylemek lazım ki, burası çok özel bir mekan. Hizmet sektörü zor bir sektör. İnşallah yeni işletme sahibi kardeşimiz, hizmette sınır tanımayacak kadar hadiselere hakim bir arkadaş ben kalıcı olmasını rabbimden diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından dua ile devam eden açılış töreni, kurdele kesimi ve iş yerinin gezilmesinin ardından kokteyl ile sona erdi.