Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HAFTANIN 7 GÜNÜ İNDİRİM

HAFTANIN 7 GÜNÜ İNDİRİM
İlimiz akaryakıt sektöründe bir ilki başlatarak Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında LPG ve dizel ürünlerinde % 24’e varan indirimler uygulayan Öz Köroğlu Akaryakıt, indirimleri çeşitli oranlarda haftanın her gününe yaydı.

Bolu’da faaliyet gösteren Lukoil bayisi Öz Köroğlu Akaryakıt, Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında bazı ürünlerde uyguladığı % 10 ila % 24 arasında değişen indirimlerine devam ediyor. D-100 Karayolu üzeri Karacaağaç Mevkiinde bulunan Lukoil Akaryakıt istasyonunda Pazartesi günü diesel yüzde 10 indirimle 5,40 TL’ye; euro diesel yüzde 10 indirimle 5,45 TL’ye; LPG ise yüzde 24 indirimle 2,85 TL’ye satışa sunuluyor. Öz Köroğlu Akaryakıt’tan yapılan duyuruda haftanın diğer günlerinde de dieselin yüzde5 indirimle 5,66 TL’ye; euro dieselin yüzde 5 indirimle 5,70 TL’ye; LPG’nin ise yüzde 15 indirimle 2,99 TL’ye satılacağı açıklandı. 

 

Dizel ve LPG ürünlerinde indirimler uygulayan firma, indirimlerle Bolulu ailelerin bütçesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Öte yandan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği indirim kampanyasının sürekli olarak devam edeceği öğrenildi.