Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GÜÇLÜ TEŞKİLAT GÜVENLİ GELECEĞİN TEMİNATIDIR”

“GÜÇLÜ TEŞKİLAT GÜVENLİ GELECEĞİN TEMİNATIDIR”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran Bolu Belediye Başkan adaylığı, seçim çalışmaları ve cumhur ittifakı hakkında açıklamada bulundu. Başaran; “MHP Bolu İl Başkanı olarak görevimin başındayım ve belediye başkan aday adaylığı ile ilgili hiçbir şekilde düşüncem yok. Cumhur ittifakına genel başkanımızın emri ile sadığız. “Güçlü Teşkilat Güvenli Geleceğin Teminatıdır” sözü ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Aslı Akış

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, 3 gün içerisinde genel merkezin belirleyeceği Bolu Belediye Başkan adayının açıklanacağını vurgulayarak; “Hangi adayımızın ismi gelirse bizim için çok kıymetlidir biz o adayımız ile beraber Bolumuzun geleceği, kalkınması ve güzel günlere kavuşması için çalışacağız” diye belirtti.

“ADAYIMIZ İLERLEYEN GÜNLERDE AÇIKLANACAK”

Cihan Başaran, görevinin başında olduğunu vurgulayarak belediye başkan aday adaylığı düşüncesi olmadığını söyledi ve Bolu için ilerleyen günlerde genel merkez tarafında adayın açıklanacağını ifade etti. Başaran; “Bolu belediye başkanlığı aday adaylığım ile ilgili basında çıkan haberler beni oldukça heyecanlandırdı. Ancak MHP Bolu İl Başkanı olarak görevimin başındayım ve belediye başkan aday adaylığı ile ilgili hiçbir şekilde düşüncem yok. Bolu’da MHP çok güçlü bir şekilde seçime hazırlanmakta ve Milliyetçi Hareket Partisinin aday adayları da şu anda genel merkeze başvuru yapmak için hazırlıklarını tamamlamaktalar. İlerleyen günlerde sizlerde bizlerde MHP genel merkezinin açıklayacağı Bolu Belediye Başkan adayımızı hep beraber öğreneceğiz. Şu anda aday adaylarımızın kimler olduğunu bizler biliyoruz. Ancak süreç tamamlanmadı o yüzden de hangi arkadaşımızın Belediye Başkan adayımız olacağı konusunda tam yetkili MHP genel merkezidir. Bu yüzden de sürece müdahale etmek istemiyoruz. Hangi adayımızın ismi gelirse bizim için çok kıymetlidir biz o adayımız ile beraber Bolumuzun geleceği, kalkınması ve güzel günlere kavuşması için çalışacağız” şeklinde konuştu.

“DAVAMIZ ÇOK BÜYÜK, SEVDAMIZ BOLU”

Milliyetçi Hareket partisi olarak seçim çalışmalarına çok erken başladıklarının altını çizen Başaran diğer siyasi partilerde daha fazla çalışmaları gerektiğini belirtti. Cihan Başaran; “MHP İl Başkanlığı olarak seçim hazırlıklarına ve teşkilat çalışmalarına çok erken başladık. Çünkü şu anda milliyetçi hareket partisinin yönettiği bir belediye başkanlığımız yok. Bu nedenle diğer siyasi partilerden çok daha fazla çalışmamız gerektiğinin de bilincindeyiz. Bu nedenle 24 Haziran seçimleri biter bitmez sahaya indik ve teşkilatlarımız ile beraber çok yoğun çalışmalar yaptık. Bu konuda merkez ilçe başkanıma ve bütün ilçe başkanlarıma teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Benimle beraber çok yoğun çalışmalar yatılar ve yoruldular. Davamız çok büyük, bu büyük dava için gerekirse canımızı bile feda ederiz. Sevdamız çok büyük sevdamız Bolu, Bolu’nun geleceği için her şeyi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

“3 GÜNLÜK BİR SÜRECİMİZ DAHA VAR”

Üç ilçe belediye başkan adaylarının kesinleştiğini söyleyen Başaran 3 günlük süre sonunda diğer ilçe adaylarının da kesinleşerek açıklanacağını kaydetti. Başaran;  “İlçelerimiz de de aday adaylarımız başvurularını genel merkezimize yaptılar. Hala aday adaylığı başvurusu yapılmamış 3 ilçemiz var. Burada da aday adaylarımız belirlendi. Açıklanan 3 tane belediye başkanı adayımız var. Karacasu beldesi, Yeniçağa ve Kıbrıscık ilçe adayımız kesinleşti. 3 günlük bir sürecimiz daha var. Eğer bir uzatma olmaz ise bu süreç içerisinde de diğer ilçelerimizin ve merkezimizin adayları da genel merkezimiz tarafından kesinleşerek açılanacaktır” dedi.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

Cihan Başaran, açıklamasının devamında cumhur ittifakı konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin emri ile sadık olduklarını belirterek; “Cumhur ittifakı konusunda öncelikle belirmek istiyorum ki biz cumhur ittifakına genel başkanımızın emri ile sadığız ve cumhur İttifakının emrindeyiz. Cumhur ittifakının başarısı için her ilçe ve merkez ilçemizde canla başla çalışmaya hazırız. Cumhur ittifakı oluşturulması ile ilgili tamamen genel başkanımız ve teşkilat başkanlarımız görevlidir. İl başkanlarının cumhur ittifakı ile ilgili herhangi bir yetkisi yoktur. Bolu ilimizde de cumhur ittifakı ile ilgili bir gelişme, çalışma yoktur. Bizlere verilen emir belediye başkan aday adaylarımızın belirlenmesi ve seçime hazır hale gelmesidir. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz” diye konuştu.

“BÜYÜK HEDEFLER HAYAL EDİYORUM”

Başaran son olarak, “Güçlü teşkilat güvenli geleceğin teminatıdır” sözü doğrultusunda güçlü bir teşkilat oluşturup MHP’nin bundan sonra çok daha güven ve başarılarla dolu olup çalışacağının söyleyerek; “24 Haziran milletvekilliği seçimleri öncesinde Nisan ayında il başkanlığı görevine seçilmiştim. 24 Haziran seçimlerinden sonra da genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları ile yeniden il başkanlığı görevine atandım. Bu konuda çok hassas davranıyorum. Çünkü il başkanlığına verilmiş olan görev teşkilatı yönetmek, güçlendirmek ve büyütmek. Bende bu konuda teşkilatımın en güçlü hale gelmesi ve Bolu’da yeni başarılara ulaşması için büyük hedefler hayal ediyorum. Göreve ikinci defa geldiğimizde belirtiğimiz çok güzel bir söz vardı. Güçlü Teşkilat Güvenli Geleceğin Teminatıdır. Bu doğrultuda güçlü bir teşkilat oluşturup MHP’sinin bundan sonraki yıllarının çok daha güvenle ve başarılarla dolu olması için çalışacağız” açıklamasında bulundu.