Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ ÜMİT, İL ÖZEL İDARESİ’NDEN BRİFİNG ALDI

VALİ ÜMİT, İL ÖZEL İDARESİ’NDEN BRİFİNG ALDI
Bolu’da göreve başlamasının ardından kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmalarını yakından takip etmek amacıyla kurum ziyaretleri yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit, İl Özel İdaresini ziyaret ederek, yatırım ve çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’i İl Özel İdaresi ziyaretinde Genel Sekreter Sırrı Köstereli ve Yardımcıları Bünyamin Bal ve Fevzi Dönmez karşıladı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve şube müdürleriyle bir araya gelen Vali Ümit, İl Özel İdaresi tarafından 2018 yılında kırsal alanda yürütülen eğitimden imara, tarımdan altyapıya, yol yapım bakım ve onarımından içme suları yatırımlarına kadar birçok konuda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

2019 yılında köylere yönelik yapılması planlanan yatırım ve çalışmalar ile ilgili de bilgiler alan Vali Ahmet Ümit, vatandaşa hizmet odaklı kurumların başında İl Özel İdaresinin geldiğini belirtti. 

“Belediye sınırları dışında yer alan kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın yaşamlarını daha kolaylaştırmak ve insanımızın hayat kalitesini yükseltmek için çalışan İl Özel İdaremizin yatırımları çok önemli” diyen Vali Ümit;  “Aldığımız brifing ile İl Özel İdaremiz tarafından yapılan yatırım ve çalışmaları değerlendirdik. Bundan sonra hep birlikte koordineli çalışarak kırsala yönelik yapılacak hizmetlerin kalitesini daha da yükseltmenin gayreti içerisinde olacağız. Genel Sekreterimiz Sırrı Köstereli ve tüm Özel İdare çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.