Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HER ŞEYİ MASAYA YATIRDIK”

“HER ŞEYİ MASAYA YATIRDIK”
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 16’ıncı haftasında kendi sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar, 4 haftadır kazanamama hasretine Altınordu maçıyla son vermek istiyor.

Ligde 15 haftada topladığı 26 puanla 5’inci sırada yer alan Boluspor, ilk devrenin son iki haftasını kayıpsız geçmek istiyor. Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Sait Karafırtınalar, her şeyi masaya yatırdıklarını ifade ederek; “Her şeyi masaya yatırdık. Bundan sonra önümüzde iki tane fırsat maçı var. Nasıl daha önce seriler yaptıysak, bundan sonraki süreçte de aynısını yapabilecek potansiyelimiz var” dedi.

“Dış faktörlerin etkisi büyük”

Karafırrtınalar sözlerine şöyle devam etti: “Üst üste kaybettiğimiz 4 tane maç var. Ama bunun için sadece oyuncular, teknik heyet veya yönetim diye bir şey yok. Dış faktörlerin çok önemi var. Çarşamba-Pazar maçlar oynuyoruz. Çok ciddi beklenmeyen sakatlıklar yaşadık. Takımın merkezinde oynayan iki tane oyuncumuz sakatlık yaşadı. İçerde yaşadığımız Denizlispor maçında hakem faciası, Giresun maçında ofsayttan yediğimiz gol var. Antep’e gittiğimizde Melih’in verilmeyen buz gibi golü var. Dış faktörlerin etkisi büyük. Bizimde bunun içinde hatalarımız var. Her şeyi masaya yatırdık. Bundan sonra önümüzde iki tane fırsat maçı var. Nasıl daha önce seriler yaptıysak, bundan sonraki süreçte de aynısını yapabilecek potansiyelimiz var. Mutlaka bazı takımlar takviyeler yapacaktır. Bizde onunla ilgili çalışma yapacağız.”

“Mutlaka yerleri doldurulacaktır devre arasında”

Kırmızı beyazlılarda kadro dışı bırakılan Uğur Akdemir ve Etoundi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Karafırtınalar; “Sezon başından beri o arkadaşlarla çalışıyoruz. Maksimum performansı almaya çalıştık ama son zamanlarda hem maç performansları hem de antrenman performansları düşük olduğu için böyle bir tasarrufa gittik. Mutlaka yerleri doldurulacaktır devre arasında. Altyapıdan şuanda 4 tane oyuncumuz var. Onun dışında 2 tane daha bizimle antrenmanlara çıkan oyuncumuz var” şeklinde konuştu.

“Altınordu 9 haftadır kaybetmeyen bir takım”

Hafta sonu Bolu’da konuk edecekleri Altınordu’nun 9 haftadır kaybettiğinin altını çizen Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar sözlerini şöyle noktaladı: “Her maç zor. Altınordu 9 haftadır kaybetmeyen bir takım. İstikrarlı bir takım. Ama biz geçen sene onlara 5 tane gol atan tek takımız. Sahalarında onları o farkla yenen tek takımız. Yine olabilir. Bu takımın potansiyeli var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.”