Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Evcil’den adaylık konusunda açıklama

Evcil’den adaylık konusunda açıklama
Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Milletvekili Adayı Adem Evcil, kendisi hakkında Bolu Belediye Başkanı Adayı olacağı yönündeki iddialara cevap vererek “Herhangi bir makama adaylığım söz konusu değildir” dedi.

2019 yılının 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için gözler Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylarına çevrildi. AK Parti’nin adayı Fatih Metin, kulislerde dönen yoğun iddialara göre CHP’de Tanju Özcan aday olurken MHP’nin adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. 24 Haziran Genel Seçimleri’nde MHP’den milletvekili adayı olan ve başarılı çalışmalar yürüten Adem Evcil’in aday olacağı yönünde dedikodular sıkça kamuoyunda duyuldu.

“HERHANGİ BİR MAKAMA ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Evcil, herhangi bir makama adaylığının söz konusu olmadığını belirterek, “Kıymetli gönüldaşlarım uzunca zamandır kamuoyunda belediye başkan adaylığı noktasında hakkımızda çıkan haberlere cevabımdır. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin hemen her kademesinde görev yapmış bir kardeşinize böylesine bir vazifeyi yakıştırıyor olmanız benim için şüphesiz çok büyük bir gurur kaynağıdır.  Gerek telefonla arayan gerekse sosyal medya hesaplarından ulaşan tüm eşimize, dostumuza, sevenlerimize çok teşekkür ediyorum. Ülkü ocakları başkanlığımız, MHP İl başkanlığımız ve Milletvekili Adaylığımız süresince derdimiz daima Bolu olmuştur. Bolu ile dertlenip, Bolu ile sevinmişizdir. Cenabı hak bizlere ülkemizin en zorlu süreçlerinde görev yapmayı nasip ederek tarihe not düşmemize vesile olmuştur. Muhalif süreç,15 Temmuz,16 Nisan ve 24 Haziran seçimlerindeki tavır ve duruşumuz Milliyetçi-Ülkücü Hareketin şeref nişanesi olarak yakın tarihteki yerini almıştır. Yaklaşık 1,5 ay önce Genel merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler çerçevesinde ‘Belediye Başkan Adaylığı’ gibi bir düşüncemizin olmadığını bu süreçte müsaade edilirse akademik çalışmalarımı tamamlamak istediğimi açıkça beyan ettim ve saygıdeğer genel merkez yöneticilerimiz durumu anlayışla karşıladılar. Partimizden aday olacak herkes bizim için kıymetli ve önemlidir. Hareketimize ve ilimize hizmetlerimiz her daim devam edecektir. 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili herhangi bir makama adaylığım söz konusu değildir.  Mevcut Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a ilimize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bolu’ya hizmet için göreve talip olan tüm belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum. Her daima liderimizin izinde ve emrindeyiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” dedi.