Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ’DE SKM BAŞKANI HASAN KANCA OLDU

AK PARTİ’DE SKM BAŞKANI HASAN KANCA OLDU
AK Parti Bolu İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlık görevine İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Hasan Kanca 3’ncü defa atandı.

Teşkilat olarak 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimine yönelik hazırlıklarının sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; "İl Başkan Yardımcımız Hasan Kanca Abimiz bundan önce gerçekleşen Referandum ve 24 Haziran Genel Seçimlerinde İl SKM Başkanlığı görevini başarı ve sıfır hata ile yürüttü. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için de tecrübeli, disiplinli, planlı çalışmasıyla takdir toplayan, Teşkilatın ağabeyi olan Hasan Kanca’ya yeniden İl SKM Başkanlığı görevini tevdi ettik. Kendisi bugüne kadar 2 seçimde SKM Başkanlığı yaptı. İki seçimden de fevkalade insanüstü gayret göstererek yüzünün akı ile çıktı, görevi bihakkın yerine getirdi. Önümüzdeki Yerel Seçim kampanyası boyunca ekibi ile birlikte aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum. Şimdi İl SKM Başkanlığımızın diğer üyelerini de hızlı bir şekilde belirleyerek, çalışmalarımıza start vereceğiz. İl SKM Başkanlığı görevine devam eden Hasan Kanca Abimize ve oluşacak ekibine başarılar diliyorum" dedi. 

İl SKM Başkanlık görevine 3’ncü defa atanan Hasan Kanca da üstlendiği görevin sorumluluğunun ve öneminin bilincinde olduğunu belirtti. Kanca; "İnşallah yapılacak olan 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılarımıza bir tarihi başarı eklemek için var gücümüzle çalışacağız. Bizler bu kutsal görevin bu döneminde il Başkanımızın, teşkilatlarımızın destekleri, aziz milletimizin teveccühleriyle yeni zaferler yaşamayı ve yaşatmayı hedefliyoruz. Beni bu göreve layık gören başta Genel Merkezimiz olmak üzere İl Başkanımız Nurettin Doğanay’a, Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye, Bolu belediye Başkan Adayımız Fatih Metin’e, İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım olmak üzere tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi hemen 31 Mart’ta sandıkların açılacağı saat 17.00’ye kadar çalışmaya başlamak zorundayız. Hiçbir bahanenin ardına sığınmadan var gücümüze çalışacağız. Durmak yok yola devam diyorum" şeklinde konuştu.