Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ERKEKLER VOLEYBOLDA ŞAMPİYON İİBF

ERKEKLER VOLEYBOLDA ŞAMPİYON İİBF
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde(BAİBÜ) düzenlenen Ünivesite içi Salon Erkekler Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın galibi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi oldu.


Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fakülte ve Yüksekokulları arasında düzenlenen Üniversite içi Salon Erkekler Voleybol Turnuvası, final maçı düzenlendi. BESYO Spor Salonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Eğitim Fakültesi arasında gerçekleşen final maçı ve kupa törenine Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, BESYO Müdürü Doç. Dr. Ümid Karlı, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ertan Ayhan, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen turnuvanın final maçında Eğitim Fakültesini 3-2 ’lik skorla yenen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi şampiyon oldu. Eğitim fakültesi İkinci olarak müsabakaları tamamladı. Bolu Meslek Yüksek Okulu ile Fen Edebiyat Fakültesi arasında oynanan maçı 3-0 Bolu Meslek Yüksek Okulu alarak üçüncü, Fen Edebiyat Fakültesi dördüncü olarak müsabakaları tamamladı. Şampiyon takıma kupa ve madalyaları, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, ikinci olan Eğitim Fakültesi takımına Doç. Dr. Ümid Karlı, üçüncü olan Bolu Meslek Yüksek Okulu takımına, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ertan Ayhan tarafından kupa ve madalyaları verildi.