Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HAYATINDA HİÇ GİTMEDİ ŞEHİRDEN TRAFİK CEZASI YEDİ

HAYATINDA HİÇ GİTMEDİ ŞEHİRDEN TRAFİK CEZASI YEDİ
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yaşayan Sedat Korkmaz, hiç gitmediği şehirden trafik cezası yedi.

Haber: Ömer Çetinaslan

 Mudurnu’da yaşayan ve çiftçilik yapan Sedat Korkmaz kendisine Bursa’dan gönderilen ceza tebligatını görünce şok oldu.

Korkmaz’a gelen tebligatta, 14 EG 274 plakalı otomobilinin 14.04.2018 tarihinde Bursa’nın Nilüfer ilçesi, Atatürk Caddesi’nde geçiş güzergâhına park ettiği belirtilerek, park ihlali gerekçesiyle 108 TL ceza kesildi.

 Korkmaz, verilen cezaya itiraz etmek için ilgili kurumlara başvurdu. Sonrasında itiraz talebiyle mahkemeye başvuran Sedat Korkmaz, verdiği dilekçede; “Bursa iline gitmedim. 14.04.2018 tarihinde aracıma eşim Dilek Korkmaz ve yengem Zeynep Korkmaz’ı da alarak Bolu ili Mudurnu ilçesinin Samsaçavuş köyünde kendime ait olan tarlaya patates dikmek için gittik. Hatta köyde yaşayan annem ve babam da şahittir” ifadelerini kullandı.

Açılan itiraz davasında, Sedat Korkmaz’ı haksız bulan mahkeme ispat yetersizliği gerekçesiyle Sedat Korkmaz’ın itiraz talebini reddetti.

Çiftçi Sedat Korkmaz, belirtilen tarihte köyde olduğunu söyleyerek, “Bursa’ya gitmedim. Hatta o gün, sosyal medya hesabımdan canlı yayın yaptım. Cezanın iptal edilmesini ve mağduriyetinin giderilmesini istiyorum” diye konuştu.