Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YILMAZ’DAN SEKİZ HASTAYA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN YILMAZ’DAN SEKİZ HASTAYA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da sekiz (8) hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından her hafta organize edilen hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da sekiz (8) hastayı evlerinde ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hastalara acil şifalar dileyerek, herhangi bir ihtiyaçlarının olmadığını sordu.

Sağlık İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kızılay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı temsilcileri ile AK Parti teşkilatlarının destek verdiği ziyaretlerde ayrıca hastaların şikâyetleri de dinlenerek, ailelerin maddi durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alındı.

Bu haftaki ziyaretlerde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Başkanı Şevki Erkal, BAİBÜ Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, Kızılay Şube Başkanı Muhsin Kınacı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Aydemir de eşlik etti.