Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SÜPER LİGDE BOLUSPOR FORMASI GİYMEK İSTİYORUM”

“SÜPER LİGDE BOLUSPOR FORMASI GİYMEK İSTİYORUM”
Boluspor genç yıldız adayı Mutlu Güler, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı. Boluspor formasıyla kariyerinde ilk resmi golünü Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme turu ilk maçında Van Büyükşehir Belediyespor’a atan Mutlu Güler’in en büyük hedefi Boluspor formasıyla Süper Ligde boy göstermek.

Anadolu Ateşi programında Salim Manav’ın sorularını içtenlikle cevaplayan genç oyuncunun açıklamaları şöyle:

“ALLAH NASİP ETTİ”

“Kupa maçları biz genç oyuncular için önemli oluyor. Bende en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Allah nasip etti. Golümü de attım.”

“SAHANIN HER YERİNDE DE OYNAYABİLİRİM”

“Antrenmanlarda da sol bek oynuyorum. Hocamızın takdiri. Demek ki, beğenmiş beni orada oynatmaya güvenmiş. Beni o mevkide görevlendirdi. Bende orada iyi oynamaya çalıştım. Normalde sol açıkta daha rahat hissediyorum kendimi. Sol açık oyuncusuyum. Sahanın her yerinde de oynayabilirim. Kendime güveniyorum.”

“BOLUSPOR’DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM”

“Ben zaten küçüklükten beri Boluspor taraftarıyım. Önce burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Allah nasip ederse, önce buranın oyuncusu olmak istiyorum. Daha sonra inşallah Avrupa, Milli takım neden olmasın.”

“İLK HEDEFİM BOLUSPOR’DA OYNAMAK”

“Kariyer planlamamda önce Boluspor var. Süper Ligde Boluspor forması giymek istiyorum. İlk hedefim Boluspor’da oynamak. Ben aşama aşama bakıyorum. Önce Boluspor ve A takımda görev almaktı amacım. Şimdi Boluspor’da oynamak.”

“ÖRNEK ALDIĞIM BİR OYUNCU YOK”

“Küçükken Neymar’ın videolarını izliyordum. Ama şuan her oyuncudan bir şeyler kapmaya çalışıyorum. İzlediğim hangi maç olursa olsun, o anda başarılı hareketleri hafızama kazıyorum. Şu an örnek aldığım bir oyuncu yok.”