Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE BELEDİYESİ İZMİR YOLCUSU

GEREDE BELEDİYESİ İZMİR YOLCUSU
6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında İzmir’de 12. si düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresine, Gerede Belediyesi’de katılıyor.

3 salon, 20.000 m² Alan, 80 Ülke, yüzlerce turizm merkezinden 2.000 katılımcı ve on binlerce ziyaretçinin katılacağı “12. Travel Turkey İzmir ” 6 Aralık 2018 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan İzmir fuarı, Gerede’yi ise “A “ Salonunda ağırlayacak.

Şehir şehir Türkiye'yi temsil eden kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından pek çok ülkenin doğal, kültürel ve tarihî zenginliklerini çeşitli ürün ve hizmetleriyle tanıtacakları fuarda; Gerede Belediyesi de stant açarak ziyaretçileri ağırlayacak.

Gerede Belediyesi, Gerede için yeni hazırlanan tanıtım CD’lerinin yanı sıra Gerede’yi birçok yönüyle tanıtan özel broşürler hazırlayarak, turizmcilerin dikkatini Gerede’ye çekecek.

Ayrıca, özel tasarımlı kutusuyla ikramlık şak şak helvasının yer alacağı stantta Gerede Keşi,  Deri Halı ve Deri Tablolar, Deri Kemer, Bakır El Yapımı Eşyalar da tanıtım için yer alacak.