Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MERMAİD PİLATES STUDİO AÇILDI

MERMAİD PİLATES STUDİO AÇILDI
Merve Baykuş’un sahibi olduğu “MERMAİD PİLATES STUDİO” Borazanlar mahallesi Akşemsettin caddesin ’de düzenlenen törenle hizmete açıldı.“MERMAİD PİLATES STUDİO” Pilates Salonu açılışına Bolu CHP Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkan yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Ticaret Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Yoltaş, aile bireyleri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.


Duaların ardından “MERMAİD PİLATES STUDİO” açılış kurdelesini Bolu CHP Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Ticaret Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Yoltaş ile birlikte kesti.

Spor Eğitmeni ve İşletme Sahibi Merve Baykuş, Mermaid pilates studio ile ilgili şunları söyledi; “Bolu Abant İzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunuyum. 8 yıldır bu işle uğraşıyorum ve çok severek yapıyorum. Bolulu olmanın gururunu yaşıyorum. Bolu’ya hizmet verecek olmak beni çok mutlu ediyor. Spor Eğitmeni Merve Baykuş, MERMAİD PİLATES Salonu ile ilgili şu bilgileri verdi; MERMAİD PİLATES Salonumuzda, özel ders stüdyolarımız bulunmaktadır. Grup pilates, grup zumba derslerimiz vardır. İnsanların eşleri ile birlikte geleceği ya da sadece bayan gruplarından oluşan derslerimiz olacaktır. Antrenman sonrası ya da öncesinde detoks ve smoothie yapılacaktır.” dedi.

“GLZ design” İç Mimar Güldeniz Zeyrek’ in tasarımını gerçekleştirdiği “MERMAİD PİLATES STUDİO” davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

Köroğlu Gazetesi olarak MERMAİD PİLATES STUDİO’ un kentimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.