Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GOL DÜELLOSU ADANA DEMİRSPOR’UN

GOL DÜELLOSU ADANA DEMİRSPOR’UN
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 14’üncü haftasında kendi sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadelede Adana Demirspor’a 3-2 mağlup oldu. Kırmızı beyazlıların gollerini Guido ve Bentley attı. Boluspor aldığı mağlubiyetle 26 puanda kalırken, 3 haftadır kazanamıyor.


Haber: Burhan Yeşiltaş 

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Adana Demirspor karşısına; Gökhan, Hayrullah, Dimov, Ümit, Ufuk, İshak, Burak, Akabueze, İsmail Haktan, Guido, Etoundi on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Gökhan, Berkay, Umut, Billal, Uğur, Özgürcan, Batuhan yer aldı.

Adana Demirspor ise Boluspor karşısına, Kurtuluş, Tayyip, Galip, Traore, Berk, Pote, Mitrovic, Hakan, Orhan, Orkan, Kosecki on biri ile çıktı.

KARAFIRTINALAR’DAN 5 DEĞİŞİKLİK

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kadroda bir çok değişikliğe gitti. Karafırtınalar, Uğur Akdemir’in yerine Hayrullah’a, Diarra’nın yerine Dimov’a, sakatlığı bulunan Yusuf Emre ve Melih’in yerine Burak ve İsmail Haktan’a ve Özgürcan’ın yerine de Etoundi’ye formayı teslim etti.

Dimov defansa takıldı

Karşılaşma Boluspor’un vuruşu ile başladı. Boluspor 3’üncü dakikada gole çok yaklaştı. Bentley, köşe atışını ceza sahasına ortaladı, kafayı vuran Dimov’un vuruşunu Adana Demirspor savunması çizgi üzerinden çıkardı.

Adana Demirspor öne geçti

Adana Demirspor maçın 8’inci dakikasında golü buldu. Ani gelişen Adana Demirspor atağında ceza sahası içinde topla son kez buluşan Orhan topu filelere gönderdi. Bu golle Adana Demirspor 1-0 öne geçti.

Boluspor’dan peş peşe pozisyonlar

Boluspor 18’inci dakikada beraberlik golüne çok yaklaştı. Bentley topa ceza sahası içinde çok sert vurdu, kaleci Kurtuluş topu son anda çeldi. Boluspor 25’inci dakikada gole bir kez daha yaklaştı. İsmail Haktan’ın ceza sahası içindeki sert şutunu kaleci kornere gönderdi.

Adana Demirspor’dan bir gol daha

Adana Demirspor maçın 36’ıncı dakikasında farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahası içinde vuran Orkan’ın vuruşu yan direğe çarpıp filelerle buluştu. Bu golle skor 2-0’a geldi. Maçın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Adana Demirspor’un 2-0 üstünlüğü ile ona erdi.

Guido farkı 1’e indirdi

Maçın ikinci yarısına Adana Demirspor başladı. Boluspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Burak oyundan çıktı, Umut oyuna girdi. Boluspor maçın 52’inci dakikasında golü buldu. Guido seri çalımlarla ceza sahasına girdi, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 2-1’e geldi. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini 66’ıncı dakikada yaptı. İsmail Haktan oyundan çıktı, Billal Sebaihi oyuna girdi.

Bir golde Bentley’den

Boluspor maçın 72’inci dakikasında skoru 2-2’ye getirdi. Umut’un ortasında Bentley kafa ile topu ağlara gönderdi.

Pote kafayla attı

Adana Demirspor maçın 83’üncü dakikasında bir kez daha öne geçti. Pote ceza sahasında yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Bu golle Adana Demirspor 3-2 öne geçti. Boluspor son oyuncu değişikliğini 89’uncu dakikada yaptı. Bentley oyundan çıktı, Batuhan oyuna girdi.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçın uzatma dakikalarında Traore gördüğü iki sarı kartla kırmızı karst gördü. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Adana Demirspor’a 3-2 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, aldığı mağlubiyetle 26 puanda kaldı.