Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BEKAB YILIN SON TOPLANTISINI YAPTI

BEKAB YILIN SON TOPLANTISINI YAPTI
Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Kasım ayı olağan toplantısı gerçekleşti. 2018 yılının son toplantısında BEKAB üyeleri, gündemdeki konuları "oy birliği" ile karara bağladı.

Evsel nitelikli katı atıkların çevreye zarar vermeden bertarafını sağlamak, çevre kirliliğini azaltmak, katı atık depo sahalarından azami istifade etmek ve ekonomiye katkıda bulunmak amacıyla kurulan Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği’nin (BEKAB) Kasım ayı olağan Meclis toplantısı dün City Park Cafe ve Restoranda yapıldı.

Başkanlığını Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın yaptığı toplantıda ilk olarak açılış ve yoklama yapıldı. Ardından gündem maddelerine geçildi.

5 gündem maddesiyle toplanan BEKAB üyeleri, 2019 yılı çalışma programı, yatırım planlarını ve çok yıllı gelir-gider bütçesi ile ilgili durum değerlendirmesi yaparak görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan değerlendirmelerin ardından gündem maddelerinin oylamasına geçildi. Üyeler, ilgili maddeleri “oy birliği” ile kabul ederek karara bağladı.

Toplantın son gündem maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde ise Mengen ve Gerede Belediye Başkanları söz aldı.

Mengen ilçesi için BEKAB’ın büyük önem arz ettiğini kaydeden Mengen Belediye Başkanı Turan Bulut, projenin gerçekleşmesi için Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın önemli katkıları olduğunu vurgulayarak, “Ben sayın Başkanımıza katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’da Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz için “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’ın Bolu’ya katkıları gerçekten tartışılmaz. Bolu’yu nereden alıp, nereye götürdüğünü hepimiz görüyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Yine Başkanımızın BEKAB’a verdiği katkılardan dolayı da teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.