Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KARPALAS’DAN “YILBAŞI ÖZEL” PROGRAMI

KARPALAS’DAN “YILBAŞI ÖZEL” PROGRAMI
Kaliteli hizmetiyle ilimizde sektöründe fark yaratan Karpalas City Hotel & SPA, muhteşem bir yılbaşı eğlencesiyle Boluluları coşturmaya hazırlanıyor. Bolu 2019’a Karpalas’da merhaba diyecek.

2019 yılına adım adım yaklaştığımız bu günlerde yılbaşı için oteller de hazırlıklarını büyük bir özenle sürdürmeye devam ediyor. Kaliteli ve güler yüzlü hizmetiyle ilimizde hizmet veren Karpalas City Hotel & SPA da hazırladığı “2019 Yılbaşı Özel Eğlence Programı” ile Bolulu vatandaşları coşturmaya hazırlanıyor.

Konuya ilişkin açıklamalar yapan Otel Genel Müdürü Uğur Özkoç, “Yılbaşı gecesi Karpalas Otel Lal Balo Salonunda gerçekleştirilecek kutlamada misafirlerimiz için muhteşem bir eğlence hazırladık. Menümüzde misafirlere yöresel meze tabağının yanı sıra ana yemek olarak ise iç pilav ve özel soslar eşliğinde kestaneli fıstıklı hindi dolma sunacağız. Sürpriz çekilişler ve hediyelerin de olacağı yılbaşı programında canlı müzik ve oryantal şov ile geceye katılanlar eğlenceye doyacak. Karpalas City Hotel & SPA’nın Yılbaşı Özel Eğlence programına katılmak isteyenlerin 0374 254 4040 ve 0532 251 4403 numaralı telefonlarda rezervasyon yaptırmalarını önemle rica ediyorum. Yeni yıla farklı bir konsepte girmek isteyen Boluluların son dakikaya kalmaması mağduriyet oluşmaması bakımından önemli” ifadelerini kullandı.

31 Aralık 2018 akşamı saat 20.00’da başlayacak olan yeni yıl balosu 2019’un ilk günü sabahının ilk saatlerine kadar sürecek.