Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GALİBİYET VE MAĞLUBİYET BU İŞİN DOĞASI”

“GALİBİYET VE MAĞLUBİYET BU İŞİN DOĞASI”
Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı sezonun 3. Maçında Fethiye Belediye takımına 2 uzatma sonunda mağlup oldu.

Boluspor Basketbol Takımı Şube Başkanı Mimar Aytaç Eskicioğlu karşılaşma sonrasında gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncuları ve stafı tebrik etti. Eskicioğlu, “Galibiyet ve mağlubiyet bu işin doğası, güzel oyun ve mücadele ise ilerisi için ümit verici” ifadelerine yer verdi.

Bolu ilini Basketbol sahalarında temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ligin 3. Karşılaşmasında Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor’a konuk oldu. Normal süresi 59 – 59, ilk uzatmanın ise 65 – 65 tamamlandığı karşılaşmanın 2. uzatmasında ev sahibi ekip sahadan 73 – 71 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan Basketbol Şube Başkanı Mimar Aytaç Eskicioğlu rakibin ligin iyi takımlarından ve ligin en zor deplasmanlarından biri olduğunu vurguladı.

Eskicioğlu konuşmasına şu şekilde devam etti, “Ligin en güçlü takımlarından biri olan Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor karşısında gösterdiğimiz mücadele ilerisi için ümit verici ve heyecanlandırıcıydı. Hedefi şampiyonluk olan bir takım olarak Fethiye Belediye Spor takımı da seyirci ve ev sahibi avantajını çok iyi kullandı. Aynı avantajı ligin ikinci yarısında bizde kullanarak rövanşı almak istiyoruz. Tabi ki lig içerisinde galibiyet ve mağlubiyetlerimiz olacak bu işin doğasında olan bir durum, bunlardan ders çıkartarak play-off ları daha iyi oynamak bizim için en önemli olan noktadır. Bu karşılaşmadan son saniye basketiyle mağlup olmamız mücadelenin boyutunu en iyi gösteren durum olduğunu düşünüyorum. Güzel oyun ve mücadele ise ilerisi için ümit verici. Bu mücadele ile yolun sonuna ulaşacağımızı düşünüyorum, bu yolda ise bizim en çok ihtiyacımız olacak etken ise taraftarımız. Bu hafta sonu oynayacağımız İTÜ karşılaşmasına ise tüm spor severleri davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.