Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP Bolu, Öğretmenler Gününü kutladı

CHP Bolu, Öğretmenler Gününü kutladı
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Örgütü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla parti binasında parti üyesi öğretmenlerle buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Örgütü’nün 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle düzenlediği kutlama etkinliğine parti üyesi emekli öğretmenler başta olmak üzere İl Başkanı Kazım Karsu, Milletvekili Tanju Özcan, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, meslek hayatlarını Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında başarıyla tamamladıktan sonra partilerinin safına geçerek partilerinin çeşitli kademelerinde görev alan öğretmenlere yönelik bir kutlama etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “ Onlar, onurlu ve bağımsız duruşun simgesidirler. Öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyor. Kendilerine uzun ömürler diliyorum” dedi.

“ÖĞRETMENLER SAYGI VE ŞÜKRAN GÖRMELİDİR”

Türkoğlu’nun ardından sözü alan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ise, “Başöğretmen Atatürk diyor ki ’Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.’ Öğretmenler geleceğin mimarıdır. Ülkemizin kalkınması, Türkiye’nin çağdaş uygarlık seviyesinin bile üstüne çıkma hedefine ulaşması ancak öğretmenlerin yetiştireceği fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ile mümkündür. Vatana bu kadar büyük bir hizmet veren, anne ve babalardan sonra çocukların yetişmesinde en hayati rolü üstlenen öğretmenler şüphe yok ki sonsuz bir saygı ve şükran görmelidir" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından emekli öğretmenler ile birlikte kutlama pastası kesildi.

GENÇLİK KOLLARI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Özer, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Melis Çalı ve beraberindekiler de Öğretmenler Günü dolayısıyla Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti. CHP’li gençler burada öğretmenler ile sohbet ederek onlara karanfil hediye etti. Gerçekleştirilen ziyarette CHP’li gençler, “Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Okulunda öğretmenlerimiz ve Engelsiz kardeşlerimiz ile birlikteydik. Siz çok kutsal bir görevdesiniz, Gelecek biz gençlerin, Gençler siz öğretmenlerin eseridir. Önünüzde saygı ile eğilir, ellerinizden öperiz. Öğretmen gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.