Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖĞRETMENLER MUTFAĞA GİRDİ

ÖĞRETMENLER MUTFAĞA GİRDİ
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde kurulan Dersten Sonra Öğretmen Topluluğu 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında yemek yarışması yaptı. İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan yarışmaya katılan 17 öğretmen ana yemek ve tatlı kategorilerinde menü hazırladı.


Sınıflarında öğretmen evlerinde anne, baba, eş, kardeş olan öğretmenler mutfakta aşçı oldular. 90 dakika süren zorlu mücadelede hazırlanan birbirinden lezzetli yemekler ve tatlılar bir sanat eseri görünümüyle jürinin önüne geldi.

Gazelle Otel Aşçıbaşı Ümit Yavuz, Fenerbahçe Topuk Yaylası Aşçıbaşı Süleyman Çalışkan, Lotus Otel Aşçıbaşı Emekli Fikret Aslan ve Termal Otel Aşçıbaşı İbrahim Vural’dan oluşan jüri, menülerin çok iyi hazırlandığını söyledi.

Öğretmenler sonuçların açıklanmasıyla sınavdan 100 tam puan almışçasına sevindi. Yarışma Latife Hanım Anaokulu Öğretmeni Döndü Çakar birinci, Karacasu İlkokulu Öğretmeni Selma Seymen ikinci, Latife Hanım Anaokulu Öğretmeni Ebru Mine Bayram üçüncü oldu.