Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YILMAZ’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ONURUNA KAHVALTI

BAŞKAN YILMAZ’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ONURUNA KAHVALTI
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilimizde görev yapan okul müdürleri ve emekli öğretmenler ile 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.


Bolu Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenler onuruna bir kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İmarethane Sosyal Tesisinde gerçekleşen kahvaltıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Kunuk ile il merkezinde eğitim veren ilkokul, ortaokul ve liselerin müdürleri, emekli eğitimciler ve bazı daire müdürleri katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tüm masaları dolaşarak öğretmenlerle sohbet etti ve 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ardından tüm öğretmenler adına meslek hayatını emeklilikle noktalayan emektar öğretmenlere çiçek takdim ederken, okul müdürleri adına Bolu Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Sevda Aşçıoğlu da Başkan Yılmaz’a çiçek takdiminde bulundu.

“HAYATTA İKİ KİŞİ KISKANMAZMIŞ; BİR ANNE-BABA DİĞERİ ÖĞRETMEN”

Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ve kendisinin de bir öğretmen olduğuna belirten Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada, “Hayatta iki kişi kıskanmazmış; bir anne-baba diğeri öğretmen. Hepimizin yetişmesini sağlayan öğretmenlerdir. Ben de öğretmenlerinin sayesinde bu noktalara gelmiş birisiyim. Allah’a şükürler olsun ki bizi bu noktalara getiren öğretmenlerimiz sağ ve hala ellerini öpme şansına sahibiz.” dedi.  Yılmaz, eğitim camiasının isteklerine kayıtsız kalamayacaklarına da değinerek, “Sizler geleceğimizi şekillendiriyorsunuz. Bizler geleceğimizi şekillendiren siz değerli öğretmenlerimiz için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdür Vekili Kunuk da anlamlı gün dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ederek “24 Kasım arifesinde bizleri burada sosyal belediyeciliğin nasıl olduğunu anlatan ve uygulayan sayın Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a bu güzel gün için teşekkür ediyorum. Biz şunun bilincindeyiz: sayın belediye başkanımız da öğretmen kökenli. İçimizden biri. Ve bizleri bir gün değil her gün hatırlıyor. Bun her zaman hissediyoruz. Bu kahvaltı ise sadece bugünü taçlandırdığının göstergesidir. Ben kendilerine tüm öğretmenler ve eğitim camiası adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.