Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP BOLU’DA ADAYLAR BELLİ Mİ OLUYOR?

MHP BOLU’DA ADAYLAR BELLİ Mİ OLUYOR?
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu’da Belediye Başkan Adaylığı için 4 ismin ön plana çıktığı ve son kararı MHP Genel Merkezinin vereceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

Son seçimlerde barajı geçemez olarak gösterilen Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) siyasetin ve Türkiye’nin en hareketli partisi olmaya devam ediyor. Bilindiği üzere MHP’ye ve Devlet Bahçeli’ye olan saygı, sevgi ve güven artışı nedeniyle, Türkiye’nin bütün illerinde oy artışı yaşanmış ve son seçimin en başarılı partisi MHP olmuştu.

Yerel seçimlerde de bu yükselişe devam etmek isteyen MHP, Belediye Başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor. Bolu MHP İl ve İlçe Yönetim kurullarının üstünde durduğu ve aday olmasını istediği isimler de netleşmeye başladı. Bu adayların, Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen İl Başkanı Erhan Bayram, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, işadamı Abdullah Alemdar ve MHP Bolu eski İl Başkanı Adem Evcil olduğu belirtiliyor.

Geçen hafta MHP Bolu İl Başkanlığından yapılan basın açıklamasında da Belediye Başkan adaylarının ilk önce Genel Merkeze Başvuru yapacağı, daha sonra İlçe Başkanlığına gelerek aday adaylığı başvurusu yapacakları belirtilmişti.  Belediye Başkan adayının kim olacağına ise MHP Bolu İl yönetimi ve merkez ilçe yönetiminin tavsiyesi ile Genel Merkez karar verecek. Adayı merakla beklenen MHP’nin Bolu merkez ve ilçelerinde çok büyük başarı hedeflediği gelen haberler arasında.