Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BGC’den Vali Ümit’e ziyaret

BGC’den Vali Ümit’e ziyaret
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (BGC) Bülent Velioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret etti.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ilimize atanan Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette BGC Başkanı Bülent Velioğlu, Bolu medyası hakkında Vali Ümit’e bilgiler vererek,  “Bolu medyası önemli ve güçlü bir yerel medyadır. Yayınlarımızda devlet ve millet hassasiyetine öncelik ve önem vermek temel şiarımızdır. Bolu menfaatine olan her şeyde bizler de varız. Devlet millet menfaatine olan her konuda Sayın Valimizin yanındayız” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, ziyaretleri dolayısıyla BGC Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederken, “Gazeteciler demokratik yönetimlerin olmazsa olmaz şartlarındandır. Bolu’nun ve Bolulu hemşerilerimin geleceği için el birliği yapmalıyız. Hizmet yolunda her kesimle olduğu gibi özellikle gazeteci dostlarımızla da kader birliği yapacağımıza inanıyorum” dedi