Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUSTAFA NURİ GÜRSOY ADAY ADAYI OLDU

MUSTAFA NURİ GÜRSOY ADAY ADAYI OLDU
Ak Parti Bolu İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeliği ve Yürütme Kurulunda İl Sekreterliğini 2014 yılından itibaren yürüten Mustafa Nuri Gürsoy, Mengen İlçesinden İl Genel Meclisi aday adaylığı için başvurusunu yaptığı öğrenildi.

Bolu Takip Gazetesi köşe yazarı ve Bolusporluyuz.com internet sitesi spor yazarı Mustafa Nuri Gürsoy Mengen İlçesinden İl Genel Meclisi Aday Adaylığı için Ak Parti Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ilk defa uygulanan Ak Seçim sayfasındaki elektronik ortamına aday adaylığı için başvuru  yaptı.

Emekli Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Nuri Gürsoy Mengen İl Genel Meclisi Aday Adayı başvurusunu ak seçim sayfasından yaptığını doğrulayarak,  “Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığımıza, dosyamızı ve ilgili evraklarımızı,  önümüzdeki günlerde parti tüzüğümüz gereği bizzat elden teslim edeceğim; hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun” dedi.

Mustafa Nuri Gürsoy sözlerine şöyle devam etti; “Bilindiği üzere 2009 – 2014 yıllarında İl Genel Meclisi üyeliğini yapmıştım. 2014 yılından bu yana da Ak Parti Bolu İl Başkanlığı Yürütme Kurulu üyesiyim. İl Başkanlığımızın yönetim kurulu üyeliği ile İl Sekreterliği bilgi ve deneyimlerime; yeni birikimler, tecrübeler kattı. Ak Parti İl Başkanlığımız bünyesindeki İl Sekreterliği benim için bir nevi staj oldu. Ben her zaman söylerim ‘öğrenmenin bilginin, deneyimin asla yaşı ve sonu yoktur.’  Bu manada daha bir yüklü, daha bir hizmet aşkıyla yoğrulmuş haldeyiz ve bu hissiyatla yolumuza devam ediyoruz. Kalbimiz bu heyecanı bedenimizin tüm hücrelerine de taşımayı ihmal etmiyor.  Rabbim bizleri, hizmet erlerini, hizmet erbabını, mahcup etmesin”