Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SON TALEP EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN

SON TALEP EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN
İl Genel Meclisinde devam eden bütçe görüşmelerinde son kurum olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nün bütçe sunumu yapıldı. Önümüzdeki beş gün boyunca devam edecek toplantıların sonunda 2019 yılı bütçesi belirlenecek.

Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantıları kapsamında bütçe görüşmelerinde sona gelindi. Son oturumda İl Emniyet Müdürlüğünün bütçe talebi görüşüldü. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Serdar Çınar tarafından meclis üyelerine 2018 yılında yapılan çalışmalar anlatılırken, 2019 yılında müdürlüğe araç alımı için 570.176 TL. bütçe istendi. Konu incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Toplantıda ayrıca Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelen rapor doğrultusunda İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne 285.000 TL. bütçe ayrılmasının uygun olduğu belirtilirken, nihai kararın verilmesi için konu Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

Aybaşında başlayan İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantılarında kurumların bütçe talepleri dinlendi. Ay sonuna kadar devam edecek toplantılarda komisyonlardan gelen raporlar görüşülecek ve 2019 yılı bütçesi belirlenmiş olacak.