Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MÜSİAD’DAN GELECEĞE YATIRIM

MÜSİAD’DAN GELECEĞE YATIRIM
Güçlü bir geleceğe sahip olmak için çocuklarımızın iyi ve doğru bir eğitim alması gerektiği bilinciyle hareket eden MÜSİAD Bolu Şubesi, 7–14 yaş arası ardından 15–30 yaş arası gençlere bir dizi eğitim programları düzenledi. Robotik kodlama gibi önemli içerikleri kapsayan eğitim programından gençler ücretsiz yararlanabilecek.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için MÜSİAD Bolu Şube Başkanlığından istifa eden Abdullah Abat’ın istifa etmeden önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile imzaladığı protokol sonrası çok önemli bir eğitim projesi hayata geçti.

7–14 yaş arası, sonrasında 15–30 yaş arası gençlere hitap edecek olan eğitim programları; bilgi teknolojileri konusunda bilgi edinmelerinin sağlanması, yazılım programları konusunda temel becerilerin kazandırılması, yazılıma olan ilgisinin arttırılması, kalıcı öğrenmeyi sağlayan eğitim çalışmalarının yapılacağı ‘paramı yönetebiliyorum’, ‘geleceğini tasarla programı’, ‘kontrol bende’, ‘internetle hayat kolay’, ‘kız kardeşim’, ‘minik parmaklar geleceği programlıyor’ ve ‘yarını kodlayanlar projesi’ gibi başlıklar altında gerçekleşecek.

Geleceğin ahlaklı ve erdemli işadamlarını yetiştirmek için kendinde sorumluluk hisseden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bolu Şubesinin gençlere yönelik programları bu önemli proje ile devam ediyor. Bu eğitimler özel eğitim kurumlarında çok yüksek meblağlar karşılığında verilirken, MÜSİAD bu projeye katılımı ücretsiz yaptı. MÜSİAD Bolu Şubesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi iş birliği ile hayata geçirilen programlar Aralık Ayı başında başlayacak ve her programa 10’ar öğrenci olmak üzere toplam proje bazında tek  tek 100’er öğrenci ve katılımcı alınacak. Eğitimler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Karaçayır Gençlik Merkezinde yapılacak.

 

 

 

Etiketler: musiad bolu subesi