Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İNANÇLIYIZ, KARARLIYIZ VE BAŞARI İSTİYORUZ”

“İNANÇLIYIZ, KARARLIYIZ VE BAŞARI İSTİYORUZ”
Amasya’da 7–11 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 2018–2019 sezonu Erkekler Salon Süper lig 1. Etabına katılan Bolu Belediyespor Erkek Hokey takımı, 5 gün süren turnuvayı 4. sırada tamamladı. Genç takım, oynadığı 9 maçtan 4 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Hokey şube Başkanı Haluk Yerlikaya yaptığı açıklamada; “Bolu Belediyespor Hokey takımları olarak bünyemizde bulunan tecrübeli ve milli takım oyuncularımızı bu sene alt yapıdan yetişen Bolulu sporcularımızla entegre ettik. Takımımızın çoğunluğunu altyapıdan yetiştirdiğimiz sporculara ayırdık. Altyapımızı güçlendirerek ilimizin ülke genelinde Hokey branşın da en önde gelen illerden olmasını amaçlıyoruz. Hedefimiz transfer yapmadan alt yapıdan sporcu yetiştirerek iyi bir kadro kurmak ve uzun yıllar Türkiye Süper Ligi ve Avrupa Şampiyonalarında başarı elde etmektir. Takımımız, Avrupa ve Türkiye de birçok başarılara imza atmış bir takım olarak ilimizin ve Bolu Belediyespor’un gözde takımlarındandır” ifadelerini kullandı.

“TAKIMIMIZDAN UMUTLUYUZ”

Başkan Haluk Yerlikaya takım ve camia olarak hedefe kilitlendiklerini sözlerine ekleyerek; “Bizler ekip olarak inançlıyız, karalıyız ve başarı istiyoruz. Bunu başaracak olan Bolu’nun öz çocukları ve hep birlikte hedefimize kilitlendik. Sayın Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’ın destekleri ile yönetim kurulumuz teknik ekibimiz ve görev yapan arkadaşlarımızla birlikte kulübümüze ve ilimize başarılarımızla bu onuru yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Takımımızdan umutluyuz ve 2. Etapta maçları kazanarak iyi bir şekilde sezonu kapatmak istiyoruz” diye konuştu.