Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ZİRAAT ODASI’NDAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

ZİRAAT ODASI’NDAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Bolu Ziraat Odası 22 Aralık’ta gerçekleşecek delege seçimi öncesi 2015 yılından bu yana odanın yapmış olduğu faaliyetlerine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.


Bolu Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Öztürk Yemek’te gerçekleştirilen yemekli toplantıya çok sayıda üye ve muhtarlar katıldı.  2019 Şubat yılında yapılacak başkanlık seçimleri öncesi, gerçekleştirilecek olan delege seçimlerinin nasıl yapılacağı üyelere anlatılırken Ziraat Odası’nın faaliyet raporu da üyelere sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan toplantıda Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan göreve geldiklerinden bu yana yaptıkları faaliyetleri anlattı. 2015 şubat ayında 280.000 lira borçla görevi devir aldıklarını belirten Fidan, “ İlk olarak odamıza ait olan aracımızın plakasını resmi plaka yaparak, hususi kullanımın önüne geçtik. Odamızın idari binasını Tarım İl Müdürlüğü yanına taşıyarak, çiftçimize kolaylık sağladık. Ayrıca kiralık olan büroyu boşalttık. Odamıza ait olan ve gelir elde edilemeyen binayı, faaliyete geçirerek, üst katları Öztürk Yemeğe, alt katını da Carrefursa’ya kiralayarak gelir elde etmeye başladık. Patates pazarına yeni sosyal tesis yaparak, çiftçimize daha kaliteli hizmete vermeye başladık. Odamıza marka projesi ile 2 adet, hibe yoluyla da 1 adet buğday eleme makinası alınmış olup, halen patates pazarında hizmet vermektedir. Odamıza 250.000 tl karşılığında yeni satış mağazası kazandırdık. Alternatif ürün olarak tespit ettiğimiz dane mısırın satışını sağlamak için 700.000 TL yatırım maaliyetli 'Dane Mısır Kurutma Projesi' yaptık. Proje şu an yapım aşamasında. Buraya gelip bizleri onurlandırdığınız için teşekkür eder, seçimin Bolu çiftçisine hayırlı olmasını dilerim. Teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

Hakkı Fidan’ın konuşmasının ardından daha geniş bilgi için sizlere yönetim kurulu üyesi Selim Özer slayt gösterileri eşliğinde sunum yaptı.