Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE BELEDİYESİNE 4,5 YILDA 40 ARAÇ

GEREDE BELEDİYESİNE 4,5 YILDA 40 ARAÇ
Göreve geldiği günden bugüne kadar 4,5 yılda Belediye Araç filosuna 40 araç kazandıran ve yenileme çalışmalarına devam eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar takdir toplamaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki hibe yoluyla ve kendi bütçemizle Belediyemize 40 Adet kamyonet, kamyon, pikap, greyder, otobüs, itfaiye aracı, cenaze taşıma yıkama aracı ve iş makinası kazandırdık. Ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları devre dışı bırakıyoruz. Belediye hizmetlerinin verimli ve hızlı olması için araç parkurumuzu yenilemeye devam ediyoruz” dedi. Hizmet alımı ihalesini iptal ederek Belediye üzerine devralınarak aylık yapılan 150.000 TL tasarruflarla Belediye tüm araçlarını yeniledi.

GEREDE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR

Herhangi bir hava muhalefetine karşı hazırlanan acil eylem planına göre hareket eden Gerede Belediyesi Atölye Amirliği Ekipleri kar yağışı ve olumsuz hava şartlarına karşı hazır durumda. Yeni iş makinaları, kar küreme ve tuzlama araçları ile çalışmalar yapılacak. Geçen yıl ise Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla alınan 2 adet kar küreme aracı filoya kazandırıldı yaz mevsiminde kamyon kış mevsiminde ise hem kar küreme hem de tuzlama yapan araçlar karla mücadele için çalışacak.