Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BÜTÇE MARATONU DEVAM EDİYOR

BÜTÇE MARATONU DEVAM EDİYOR
İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri kapsamında Cuma günü İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin bütçe talebi görüşüldü.


İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarında bütçe görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Yaşar Yüceer başkanlığında gerçekleşen toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin bütçe talebi ele alındı. İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli yaptığı sunumla Özel İdarenin 2018 yılı çalışmalarını meclis üyeleri ile paylaşarak, 2019 yılı bütçe tekliflerini 69.118.700 TL. olarak açıkladı. Sunumun ardından konu incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilirken, Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, tüm Özel İdare çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Toplantıda ayrıca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün bütçe talebi ile ilgili Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelen rapor da görüşüldü. Müdürlüğe toplamda 150.000 TL. bütçe ayrılmasının uygun olduğu belirtilen rapor oy birliği ile nihai kararın verilmesi için Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Bütçe görüşmeleri kapsamında Pazartesi günü de İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün bütçe talebi ele alınacak.